00:28 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Ion Ștefan

  Cabinetul Orban: cine este noul ministru al Dezvoltării Regionale

  © Facebook / Ion ȘTEFAN/Facebook
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (95)
  8810

  Noul ministru al Dezvoltării Regionale, Ion Ștefan, este un deputat cvasi necunoscut de Vrancea pe care nu-l recomandă nimic pentru a ocupa unul din ele mai bănoase portofolii.

  BUCUREȘTI, 5 nov - Sputnik, Marius Holdean. Ion Ștefan este inginer electromecanic și a absolvit Marina la Constanța. Ministrul Dezvoltării Regionale are o fabrică de mase plastice în Focșani alături de fratele său.

  În 2016, el a fost candidatul PNL la primăria Focșani, cursă pierdută în fața PSD-istului Cristian Misăilă. Ion Ștefan își proclamase victoria în noaptea alegerilor, dar a doua zi numărătoarea oficială l-a desemnat câștigător pe contracandidatul PSD.

  El deține cinci terenuri agricole în Vrancea, două apartamente și un cont de 91.000 de lei, dar și plasamente (împrumuturi de 1,4 milioane de lei). Are doi copii.

  Potrivit declarației de avere, Ion Ștefan deține trei terenuri intravilane în Vrancea, și două agricole. Are și două case, de 130 mp, într-o comună din Iași, și de 910 mp, în Focșani. A acordat două împrumuturi în valoare toală de 1,4 milioane lei pentru campania electorală a PNL, unul de un milion și altul de 400.000 de euro.

  Тема:
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (95)

  Tematic

  Cabinetul Orban: cine este noul ministru al Sănătății
  Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, făcut de râs cu propriile vorbe!
  Pleșoianu, reacție rapidă după jignirile și surpriza produse de Iohannis la Justiție
  Tagurile:
  Ion Ștefan


  Știrile Zilei