16:33 18 Mai 2021
În direct
 • EUR21.61
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  6627152

  Sorin Roșca Stănescu consideră că PSD ar putea reveni curând la putere, iar charismaticul ministru ar putea fi cea mai bună variantă de premier.

  BUCUREȘTI, 5 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Printre cele mai multe comentarii le-a atras gestul fostului ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, de a oferi un pahar cu șampanie la plecarea din funcție.

  Charismaticul politician și finanțist a întâmpinat cu zâmbetul pe buze schimbarea – și a vorbit cu eleganță de succesorul său, cu care a avut, în timp, multe schimburi de replici ironice.

  O concluzie interesantă a exprimat-o celebrul jurnalist Sorin Roșca Stănescu, după ce a văzut gestul de azi al lui Teodorovici.

  ”Atunci când se plimbă pe plajă - pentru că îi place asta - dacă va lua niște pietre în gură și și-ar îmbunătăți dicția, Teodorovici ar putea bea următorul pahar de șampanie nu în cinstea mandatului de ministru al Finanțelor, ci pentru cel de premier”, a declarat S.R. Stănescu.

  Sorin Roșca Stănescu consideră că PSD ar putea reveni curând la putere, iar Teodorovici ar putea fi cea mai bună variantă de premier.

  ”Teodorovici ar putea fi noul premier al PSD, atunci când va reveni la putere”, a declarat Sorin Roșca Stănescu la Antena 3.

  De altfel, Eugen Orlando Teodorovici și-a exprimat dorința de a evolua politic – inclusiv de candida, în viitor, la alegerile prezidențiale.

  Tematic

  Cabinetul Orban: Cine este noul ministru al Justiției
  Pleșoianu, reacție rapidă după jignirile și surpriza produse de Iohannis la Justiție
  Cine este noul ministru de Finanțe în Cabinetul Orban
  Tagurile:
  PSD, Sorin Roșca Stănescu

  Știrile Zilei