00:04 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Mihaela Orban

  Cine este și cu ce se ocupă soția premierului României, Ludovic Orban

  © Photo : Facebook / Mihaela Orban
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  170230

  Mihaela Orban, soția noului prim-ministru, are o carieră total opusă celei a soțului său. Mai mult decât atât, a preferat să rămână o persoană discretă, astfel că nu se cunosc prea multe lucruri despre ea.

  BUCUREȘTI, 5 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Dacă despre Ludovic Orban, premierul României, se cunosc destule lucruri, acesta fiind implicat nu doar în politică, dar și în scandaluri, despre soția sa, Mihaela, precum și despre fiul lor, Tudor, nu se cunosc prea multe.

  Mihaela Orban este psiholog, psihopedagog și director al unei grădinițe private din București. De asemenea, este consilier în cadrul unei fundații care se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din România, informează capital.ro.

  Partenera de viață a lui Ludovic Orban a absolvit psihologia, pedagogia și sociologia la Universitatea din București.

  Referitor la veniturile publice ale familiei Orban, poate fi studiată declarația de avere depusă de Ludovic Orban în ianuarie 2017, la final de mandat. Potrivit acesteia, politicianul are un apartament în București, o casă în Dobroiești, județul Ilfov și un autoturism marca Volkswagen Passat, cumpărat în anul 2007.

  Din declarație rezultă că Orban nu deține bijuterii, obiecte sau colecții de artă. În schimb, premierul are conturi și depozite bancare, mai informează sursa citată.

  În urmă cu cinci ani, Ludovic Orban câștiga, de pe urma funcției de deputat, suma de 59.068 de lei, iar soția sa primea venituri de 30.070 de lei ca urmare a funcției deținute la Asociația Miruna.

  Tematic

  Olguța își bate joc de Ludovic Orban – ironie cruntă!
  Băsescu, veste proastă pentru Ludovic Orban!
  Alertă:până să fi trecut Guvernul, Ludovic Orban face anunțul sumbru pentru fiecare român
  Tagurile:
  Ludovic Orban, Mihaela Orban


  Știrile Zilei