22:51 26 Mai 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.73
 • RUB0.25
 • RON3.99
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (125)
  17440

  PNL poate să se teamă deja mai mult de USR-PLUS decât de PSD, pentru că atacurile vin de lângă casă. Deja, USR a început să arate că PNL guvernează de capul lui, fără să țină cont de promisiunile făcute pentru a obține voturile din Parlament

  BUCUREȘTI, 7 nov - Sputnik, Marius Holdean. Deputatul și vicepreședintele USR Iulian Bulai a deschis sezonul la vânătoarea de PNL, acuzând încălcarea de către liberali a promisiunilor făcute aliaților care l-au ajutat să ajungă la guvernare.

  ”Adina Vălean a fost numită și acceptată Comisar European fără consultarea Parlamentului României. O bulină neagră pentru PNL. Așteptam de dimineață să fim convocați deja pentru a fi consultați pe această propunere”, scrie Iulian Bulai pe pagina sa de Facebook.

  El arată că nu a primit nicio convocare a Comisiei de Afaceri Europene (CAE), unde este membru, din partea Birourilor Permanente Reunite, pentru audierea propunerii de comisar din partea României, așa cum se angajase negru pe alb PNL și atrage atenția că aceasta este, deja, ”prima încălcare a acordului dintre USR si PNL”.

  ”Luna de miere nici nu începuse, și iată prima palmă. Și asta era poate cea mai soft solicitare din acord. Ați început cu stângul, dragi colegi!”, își încheie Bulai mesajul pe un ton prevestitor de furtună.

  Iar dacă USR asmute curentul Rezist împotriva PNL, declanșând opoziția totală, după cum le este obiceiul, pentru că au nevoie de un inamic pentru viitoarele campanii, liberalii vor ieși șifonați și vor lua locul PSD în a deveni ținta urii publice.

  Тема:
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (125)
  Tagurile:
  conflict, Acord, USR, PNL


  Știrile Zilei