09:10 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Ninel Peia

  Singurul eveniment notabil din campanie: a fost găsit candidatul ”dispărut”

  © Facebook / Ninel Peia
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  188 0 0

  PNL poate să se teamă deja mai mult de USR-PLUS decât de PSD, pentru că atacurile vin de lângă casă. Deja, USR a început să arate că PNL guvernează de capul lui, fără să țină cont de promisiunile făcute pentru a obține voturile din Parlament

  BUCUREȘTI, 8 nov - Sputnik, Marius Holdean. Candidatul la prezidențiale Ninel Peia a fost găsit astăzi de polițiști la Mănăstirea Putna, județul Suceava. Peia a discutat cu polițiștii, iar aceștia au deschis o anchetă după ce a fost dat dispărut.

  Potrivit Poliției, Ninel Peia era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracțiuni, spunând că s-a dus la mănăstire să se roage. El a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților și totul s-a încheiat cu un proces-verbal de constatare.

  Candidatul la președinția României, Ninel Peia, fusese dat dispărut, după ce ieri dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon.

  „În această după amiază, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza mun. Cluj-Napoca iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul , în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, spunea comunicatul IPJ Cluj referitor la dispariția fostului deputat.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)


  Știrile Zilei