01:09 13 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.46
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.71
  Carmen și Klaus Iohannis

  Un fotograf a căzut la picioarele lui Carmen Iohannis: Reacția primei doamne - VIDEO

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (184)
  215105

  Carmen Iohannis, soția președintelui României, a votat astăzi în cadrul alegerilor prezidențiale 2019, însă la secția de votare unde a mers să voteze a avut loc un incident neașteptat pentru dânsa.

  BUCUREȘTI, 10 nov - Sputnik, Marius Holdean. ​La secția de vot la Secția nr. 68, de la Școala Gimnazială nr. 4 din Sibiu, unde a votat Prima Doamnă a țării, a avut loc un incident. Un fotograf s-a împiedicat și a căzut la picioarele lui Carmen Iohannis.

  În stilul caracteristic familiei Iohannis, soția președintelui și-a văzut de treabă: a ieșit din secția de vot profitând de busculada iscată de incident. Un caz similar a avut loc la Ziua Marinei din 15 august, anul acesta, când președintele Iohannis nu a avut nicio reacție în momentul în care un soldat american a leșinat imediat după discursul prezidențial.

  Посмотреть эту публикацию в Instagram

  Cum reactioneaza Prima Doamna a tarii, Carmen Iohannis, cand un fotograf cade langa ea #carmeniohannis, #alegeri2019 #realitateaplus #stiri

  Публикация от Realitatea (@portalulrealitatea)

  Dar, la ieșirea de la urne s-a oprit să facă declarații de presă, ea menționând că este o zi foarte importantă și că a votat pentru o Românie normală.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (184)
  Tagurile:
  Alegeri prezidenţiale, Carmen Iohannis, căzut, Fotograf, video


  Știrile Zilei