02:07 13 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.46
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.71
  Dan Barna

  Alegeri prezidențiale 2019: Dan Barna vrea să creadă că ajunge în turul doi

  © Photo: Facebook / Dan Barna
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (184)
  20325

  Dan Barna a făcut declarații la închiderea urnelor în care i-a îndemnat pe românii din diaspora să continue să voteze pentru că există încă șanse să ajungă în turul doi al alegerilor

  BUCUREȘTI, 10 nov - Sputnik, Marius Holdean. Dan Barna a declarat că ”încă se votează” și i-a mulțumit diasporei pentru implicare în ceea ce el a numit ”un record istoric fără precedent”.

  ”Asta ne dă încredere și speranță, mai sunt câteva ore de votat în alte țări, sunt optimist pentru că ultimele ore au arătat o tendință de creștere”, a încercat el să își încurajeze susținătorii.

   El le-a mulțumit colegilor din USR-PLUS, spunând că ”singura campanie a fost a noastră, numai noi am fost în stradă” și a insistat că ”există o șansă foarte mare ca această modernizare a României să se întâmple acum”.

  În poziție de luptă, Barna a făcut un apel către delegați să fie atenți la numărătoarea voturilor, afirmând că va fi o diferență de câteva mii de voturi între locul doi și trei și că e important să fie numărat fiecare vot pentru că rezultatul nu e cel de la exit poll-uri, ci acela de la numărarea voturilor.

  ”Să nu ridice ochii de acolo decât când procesul verbal este semnat. E o șansă pentru viitorul României. Oamenii obișnuiți se pot lupta cu clasa politică, viitorul este al nostru”, s-a străduit Barna să fie optimist.
  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (184)

  Tematic

  Exit poll IRES rezultate alegeri prezidențiale ora 21.00
  E oficial, vom avea turul II - rezultat clar al alegerilor prezidențiale
  Iohannis – prima declarație după anunțarea Exit Poll
  Exit poll SOCIOPOL cu diaspora inclusă, rezultate alegeri prezidențiale ora 21.00
  Tagurile:
  Declaratii, Dan Barna, Alegeri prezidenţiale


  Știrile Zilei