22:59 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Klaus Iohannis

  Iohannis dă înapoi în fața Vioricăi Dăncilă!

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  1406130

  Încolțit de presă, candidatul PNL Klaus Iohannis a avut o reacție edificatoarea după scrisoarea trimisă de Olguța Vasilescu

  BUCUREȘTI, 11 nov, Sputnik, Evan Răutu. Noile rezultate parțiale anunțate de BEC au consolidat diferențele anterioare între primii trei candidați. Un motiv de satisfacție pentru Klaus Iohannis, care s-a manifestat în acest sens în fața presei.

  Totuși, în ciuda încercărilor președintelui de a evita subiectul confruntării cu PSD,  o ziaristă a prins momentul și l-a încolțit cu întrebarea:

  ”Veți accepta întâlnirea propusă de PSD?”, a întrebat jurnalista, referindu-se la scrisoarea trimisă de Olguța Vasilescu șefului campaniei lui Iohannis, Dan Motreanu.

  Iohannis a fost vizibil deranjat, a eschivat inițial – ”desigur că voi discuta cu echipa mea de campanie”, dar imediat a dat înapoi: ”Eu prefer întâlnirile cu cetățenii” a spus Iohannis, întorcând imediat spatele presei.

  ”Marelui bărbat îi e frică de Viorica Dăncilă”, a reacționat imediat senatorul Șerban Nicolae, iar cunoscutul jurnalist Radu Tudor a conchis – ”este știrea serii, Klaus Iohannis refuză confruntarea cu Viorica Dăncilă”.
  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  Tagurile:
  dezbateri electorale, Alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei