10:16 10 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.27
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73
  Klaus Iohannis

  Iohannis a explicat de ce REFUZĂ dezbaterea! Motiv uluitor!

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  87773

  Candidatul Iohannis a făcut acum puțin timp o postare în care refuză categoric dezbaterea și își prezintă argumentele.

  BUCUREȘTI, 12 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile”, a scris acum puțin timp Ioahnnis pe pagina de Facebook, punând punct oricăror speranțe că va exista vreo dezbatere între candidați.

  Iată și motivele, care sunt pur și simplu halucinante prin politizarea excesivă.

  ”Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori”, scrie Iohannis.

  Desigur, o jignire gravă pe care Iohannis o aduce milioanelor de susținători ai PSD care ar fi lucrat… ”pentru beneficiul unei clici de infractori”. La ce se referă Iohannis… asta nu mai spune.

  ”Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani”, scrie Iohannis, revenind la formulările care i-au adus decizii de penalizare de la Consiliul pentru combaterea Discriminării.

  Mai mult, Ioahnnis nu uită să atace PSD, folosind ideea extremistă conform căreia un partid cu reprezentare europeană și membru al familiei social democrate este ”un pericol pentru viitorul României”.

  ”Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”, scrie Iohannis.

  Deci, confruntarea cu candidatul și cu presa însemnă ”tertipuri”.

  Un răspuns care merită menționat în capitolul ”așa nu” al democrației, alături de alte fapte ale lui Iohannis: încălcarea Constituției prin politizarea funcției prezidențiale, folosirea resurselor președinției cu scop politic, dar și nerespectarea deciziilor CCR, nerespectarea prezumpției de nevinovăție și catalogarea drept ”penali” a persoanelor aflate pe parcursul justiției etc.

  Tematic

  Altă strategie în USR?! ”Trebuia să ne batem cu Iohannis, nu cu Dăncilă!”
  Mircea Badea explică metoda prin care ”Iohannis are șanse să piardă aceste alegeri”
  Încă o publicație germană îl critică dur pe Iohannis
  Tagurile:
  dezbateri, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei