10:34 10 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.27
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.73
  Ludovic Orban și Florin Cîțu

  Dezastru pentru Orban! Ministrul Finanțelor, Cîțu, denunțat că se DROGHEAZĂ

  © Photo : Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (90)
  5821212

  Jurnalist și consilier parlamentar: ”Nu mi se pare normal ca un drogat, care fumează zilnic și constant, să ajungă ministru de Finanțe!”

  BUCUREȘTI, 13 nov - Sputnik, Evan Răutu. Câteva agenții au preluat nota postată de jurnalistul Cristian Vasilcoiu, actual consilier la cabinetul parlamentar al Liei Olguța Vasilescu în Parlament.

  De fapt, este un adevărat denunț pe care cunoscutul jurnalist îl face despre Florin Cîțu și anturajul acestuia – pentru că Vasilcoiu se adresează DIICOT, dar și SRI, DIICOT, SIE, STS și SPP și cere ca ministrul să fie testat pentru consum de droguri!

  ”Eu nu am scris nimic pana azi, din bun simt, de Florin Cîțu, pe care îl știu de când eu eram încă ziarist, iar el era șomer - era șomer din cauza lui Isarescu, care îl dăduse afara de la Doctorat și ING, pe motiv ca făcuse atac speculativ la leu”, scrie Vasilcoiu, completând ”Sunt curios cum îl tolerează azi Isărescu”.

  Bună întrebare, pentru că situația din 2008 ar merita discutată.

  Dar, atenție, acum urmează bomba: ”Cât eu eram încă ziarist, iar el se dorea politician, i-am zis, public, ca greșește - el nu și nu”.

  ”Bine, el fuma intr-una marijuana și derivate! Și mulți amici de-ai lui”, scrie Vasilcoiu, care subliniază - ”Repet, nu am scris niciodată nimic, DAR NU MI SE PARE NORMAL CA UN DROGAT, care fumează zilnic și constant, SĂ AJUNGĂ SA FIE MINISTRU DE FINANTE!!!”.

  Și, din nou atenție, Vasilcoiu face un apel către instituția abilitată în asemenea cazuri, de consum de droguri:

  ”Abia aștept ca DIICOT să își fi făcut datoria și să fi aflat că avem un ministru de Finanțe care se droghează zilnic!”, scrie jurnalistul, completând ”Analizele de sânge vor face lumină, că dau rezultate pe cel puțin 6 luni în urmă!”.

  Dar cunoscutul jurnalist nu se limitează la Florin Cîțu, ci se referă și la apropiații acestuia: ”Abia aștept declarația de avere și interese ale lui Orban! Abia aștept declarațiile Violetei Alexandru!”.

  Și, din nou atenție: ”Abia aștept ca SRI, SIE, STS și SPP să își facă datoria cu privire la accesul în zona lor de clasa I”.

  ”Abia aștept declarațiile de avere și interese ale celui mai prost ziarist de pe Economic de la Realitatea, Ionel Dancă!”, scrie Vasilcoiu.

  Nici Orban nu e scutit de atacul jurnalistului, care reia cazul denunțului la DNA – și scăpat ciudat de justiție: 

  ”SRI a zis că Tiberiu Urdareanu, patronul UTI, nu i-a dat degeaba șpagă lui Ludovic Orban, care a luat șpagă pentru a da lui Rareș Bogdan (Realitatea) și Bobby Păunescu (B1), dar că UTI deja i-a turnat la DNA”, scrie jurnalistul.

  Sigur că textul e o premieră pentru România - evident că trebuie făcute verificări, dar… cazul poate face istorie. Și, după cum e cunoscut Cristian Vasilcoiu, lucrurile nu se vor opri aici!

  Menționăm că până la ora publicării acestei știri, Florin Cîțu nu reacționase la acuzațiile lui Cristian Vasilcoiu.

  Тема:
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (90)

  Tematic

  Florin Cîțu, făcut de rușine de Olguța: ” Păi cum, Bobiță, mințeai cu nerușinare?!”
  Tagurile:
  drogare, Guvernul Orban, Florin Cîţu


  Știrile Zilei