02:42 14 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Titus Corlăţean

  Titus Corlățean: ”Sunt mulțumit că i-am spus lui Iohannis că e un iepure fricos!”

  © Photo : Facebook / Niculae Badalau
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  676140

  Corlățean: ”E bine că unora le-au sărit unor capacele, e bine că au fost dezbateri deschise, sincere, repet e bine că am văzut vână în partid”

  BUCUREȘTI, 13 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Sunt mulțumit, am văzut în sfârșit vână în seara asta”, a comentat senatorul Titus Corlățean cele văzute aseară la CExN al PSD – și reacțiile de după ședință.

  Fostul ministru de Externe, care nu este membru în Comitetul Executiv Național, a remarcat că președintele PSD, Viorica Dăncilă a răspuns cu multă prezență de spirit și ”a avut umor”. 

  ”E bine că unora le-au sărit unor capacele”, spune Titus, ”e bine că au fost dezbateri deschise, sincere, repet e bine că am văzut vână în partid”.

  Din acest punct de vedere, Titus Corlățean a spus că e mulțumit și că, în urmă cu o zi, și-a permis că-l atace pe Iohannis pe tema lipsei de curaj de a accepta dezbateri.

  ”Mi-am permis să-i spun lui Iohannis că e un iepure fricos, am făcut-o cred de 10-15 ori într-o emisiune televizată”, a declarat Corlățean la Antena 3.

  Titus Corlățean a explicat însă că acest refuz al lui Iohannis are efecte puternice în societate – și nu doar în zona implicată politic. Fostul șef al diplomației a relatat o întâmplare recentă petrecut la universitatea unde predă.

  ”La facultate nu fac niciodată politică – dar la finalul unui curs m-au oprit studenții – domnule profesor, cum e treaba asta cu dezbaterea – se face sau nu? Nu înțelegem de ce fuge omul acesta de dezbatere…”.

  Titus Corlățean consideră că asta e o dovadă că ”virusul acesta al nemulțumirii se duce, se răspândește”.

  ”Nu există nicio țară democratică în care un președinte să fugă rușinos de o dezbatere publică”, a conchis Titus Corlățean.
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, PSD, Titus Corlățeanu


  Știrile Zilei