23:18 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Mihai Gâdea

  Mihai Gâdea intervine în bătălia electorală – face o propunere de nerefuzat!

  © Photo : Facebook / Mihai Gâdea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  31651

  O ofertă și o propunere de nerefuzat pentru cei doi candidați - o formulă mediatică de mare forță, care ar putea schimba rezultatul chiar în ultimele zile

  BUCUREȘTI, 13 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Mihai Gâdea a anunțat un demers de mare importanță – și care nu poate fi refuzat, în mod normal, de cei doi candidați din turul final al alegerilor prezidențiale.

  Cunoscutul realizator a anunțat că trustul din care face parte Antena 3 i-a invitat oficial pe Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă  la o dezbatere care va fi transmisă în direct de toate posturile trustului.

  Iar logistica pusă la dispoziție  de trustul Intact - Antena este impresionantă – deci ar putea face diferența în aceste alegeri.

  ”În condițiile în care vor agrea o confruntare, o dezbatere, trustul nostru de presă pune la dispoziție tot ceea ce avem: 5 posturi de televiziune, care vor transmite simultan, 2 rețele de radio și 12 platforme on-line” – adică, explică Mihai Gâdea, ”însumate audiențele însemnă un public de aproape 12.000.000 de români”.

  În plus, Mihai Gâdea face un gest unic în mass media – ”oferim transmisia live gratis tuturor celorlalte posturi de televiziune care vor dori să o preia”.

  ”Și pentru a nu fi niciun fel de sentiment că jurnaliștii ar putea să fie mai simpatici cu unii sau cu alții, îi invităm pe cei mai importanți jurnaliști de la primele 3 posturi de televiziune de știri pentru a modera o astfel de dezbatere”, a declarat Mihai Gâdea.

  Deci, o ofertă și o propunere de nerefuzat pentru cei doi candidați. Dar, așa cum menționam, o formulă mediatică de mare forță, care ar putea schimba rezultatul chiar în ultimele zile.

  Să ne amintim că rezultatul alegerilor similare din Franța a fost schimbat de o asemenea confruntare între Emmanuel Macron și Marine Le Pen – până la acea dezbatere candidata naționalistă având procente în plus.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  Tagurile:
  Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis, Alegeri prezidenţiale, Mihai Gâdea


  Știrile Zilei