01:31 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Premierul Viorica Dăncilă

  Replică de ultimă oră a Vioricăi Dăncilă: îl face praf pe Iohannis, punct câștigat - Video

  © Photo : Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1350163

  La ora 20, Viorica Dăncilă a susținut o declarație de presă ca replică la afirmațiile făcute de Klaus Iohannis la conferința de presă

  BUCUREȘTI, 13 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Președintele și candidatul PSD la președinția României a susținut o declarație de presă în care a dat o replică lui Klaus Iohannis.

  ”Domnul Iohannis trăiește în lumea lui – după ”Guvernul meu”, ”Partidul meu”, ”Comisarul meu”, acum vrea și ”dezbaterea mea” – eventual în fața membrilor PNL”, a spus Viorica Dăncilă.

  Acum, Dăncilă i-a amintit lui Iohannis că în 2014, ”spunea textual că o dezbatere între contracandidații din turul 2 al alegerilor prezidențiale este absolut necesară și așteptată de toți românii”.

  ”Acum, la aceste alegeri, ne spune practic în față că românii nu mai merită o astfel de dezbatere - urmând această logică, ne putem aștepta ca președintele să ne spună curând că românii nu mai merită nici să își exprime prin vot opțiunea politică dacă aceasta nu e PNL - asta e democrația lui Iohannis!”, a declarat Dăncilă.

  În plus, atrage atenția Dăncilă, președintele ”le-a mulțumit în această seară DOAR celor care l-au votat pe dumnealui, ignorându-i complet pe ceilalți români care au mers la vot”.

  ”Cum ziceam, dacă nu votează PNL și Iohannis, românii nu contează - pur și simplu, nu îi vede”, a punctat Dăncilă.

  În privința conferinței lui Iohannis, Dăncilă consideră că a fost ”un moment de o aroganță monstruoasă și un dispreț pentru democrație și pentru români, fără egal”.

  ”Am văzut, dragi români, un președinte de țară care ne spune că singura lui realizare este faptul că a dat jos un guvern legitim, ales prin vot… aceasta este performanța lui Iohannis!”.

  Tagurile:
  replică, Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei