12:29 06 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Turiști în munte

  Vouchere de vacanță 2019: decizie de ultimă oră a Guvernului Orban

  © Facebook / Salvamont NEAMT
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  21410

  Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri a declarat că Guvernul nu are nici o intenție să anuleze tichetele de vacanță, iar acestea se vor acorda în continuare.

  BUCUREȘTI, 14 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri va controla, în mandatul său, și sectorul Turismului.

  Acesta a declarat că Guvernul din care face parte nu are nici o intenție de opri voucherele de vacanță.

  Nu, voucherele de vacanţă vor continua, ele au fost un vector de marketing pentru turism foarte important pentru promovarea turismului intern", a precizat ministrul Economiei.

  Mai mult, Virgil Popescu a precizat că va analiza și posibilitatea emiterii de vouchere de vacanță pentru lunile din afara sezoanelor turistice.

  "O să examinez foarte bine proiectul de ordonanţă, pentru că ne dorim ca şi în timpul de extrasezon turiştii români să circule", a declarat Virgil Popescu.

  Acesta a apreciat că din punct de vedere personal, ca şi turist, infrastructura este cea mai mare problemă a turismului românesc.

  În opinia sa, autoritățile nu au promovat suficient turismul românesc. Popescu a precizat că toată lumea ştie de litoral, toată lumea ştie de schi, dar că nu avem numai atât.

  ”N-am văzut turism ecumenic, n-am văzut turism balnear, n-am văzut multe lucruri în România. Lăsaţi-mă să fac o radiografie şi apoi o strategie pe ce ne axăm ca şi ţară să promovăm", a afirmat Virgil Popescu.

  Tematic

  Vouchere de 150 de euro pentru români – cum le puteți obține
  Vouchere de vacanță 2019 în spitale. Anunțul Sorinei Pintea
  Vouchere de vacanță 2019: locuri noi unde pot fi folosite
  Tagurile:
  Guvernul Orban, Vouchere de vacanță


  Știrile Zilei