02:29 14 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Ambasdadorul SUA în România, Hans Klemm

  Pleacă Hans Klemm? Ce i se pregătește României în SUA: luni, vot decisiv

  © Photo : Facebook / U.S. Embassy Bucharest
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  90070

  Mâine, statul american urmează să voteze pentru numirea lui Adrian Zuckerman în funcția de ambasador al Statelor Unite ale Americii la București, potrivit site-ului oficial al instituției.

  BUCUREȘTI, 17 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Pleacă Hans Klemm din fruntea Ambasadei Statelor Unite de la București? Răspunsul îl vom afla în zilele următoare.

  Adrian Zuckerman, cel al cărui nume a tot fost vehiculat pentru funcția de ambasador al Statelor Unite la București, a primit avizul Comisiei de specialitate a Senatului american. Scopul este cel de a deveni noul ambasador al Statelor Unite ale Americii la București. 

  El a fost propus pentru funcția de ambasador al Statelor Unite ale Americii la București de către președintele american Donald Trump, informează realitatea.net

  Zuckerman a fost admis în baroul din New York în anul 1984, în prezent fiind partener al firmei internaționale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, acesta a deținut funcția de judecător în cadrul Real Estate Board. A emigrat din România în Statele Unite la vârsta de zece ani, vorbind fluent limba română.

  Viitorul ambasador s-a născut la București și vorbește limba română. Atunci când Adrian Zuckerman avea nouă ani, părinții săi au primit aprobarea să părăsească România, ajungând în America, în mai 1996, tatălui fiindu-i oferit postul de asistent universitar la școala de medicină a Universității Yale.

  Tematic

  Klemm, înghesuit rău de cunoscutul investigator Mirel Curea! “Lovește ca un pumn în ochi”
  Legătură ciudată și ignorată între teroristul ucis (Al Baghdadi) și… Hans Klemm!
  Veste proastă pentru Hans Klemm – s-a terminat! În schimb, vestea e bună pentru Dăncilă!
  Tagurile:
  SUA, România, Hans Klemm


  Știrile Zilei