03:31 11 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1328190

  ”Ce partid își bate joc de România trimițând un individ cu profilul acesta moral să ne reprezinte la Bruxelles?”

  BUCUREȘTI, 18 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Unul dintre momentele cele mai controversate ale campaniei prezidențiale i se datorează lui Rareș Bogdan care a declarat  ”Dăncilă, gazară, vrea dezbatere cu Iohannis? Să se pregătească de dezbatere cu procurorii!”.

  ”Dezbatere cu interpusul unui grup infracțional organizat? Dezbatere cu un om care a girat gazarea și lovirea protestatarilor pe 10 august și i-a acuzat că au încercat să dea o lovitură de stat? Și îi acuză în continuare! Dezbatere vrea? Să se pregătească de dezbatere cu procurorii!!!”

  Rareș Bogdan a completat declarația cu multe alte postări și intervenții televizate, în care s-a manifestat uluitor pentru un politician cu funcții înalte.

  ”A participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă ar însemna să o legitimezi, să o iei în calcul, să-i spui că ea chiar contează”, a spus cu lată ocazie Bogdan. ”Dar doamna în cauză este o fraudă la adresa posturii de candidat la Președinția României. Este o jignire la adresa românilor care învață limba română și se bazează pe competență pentru a ocupa un post”.

  Lăsând la o parte limbajul nepotrivit, ipocrizia lui Rareș Bogdan este dată în vileag de fotografii din trecutul apropiat, când, ce să vezi, același Rareș Bogdan o ”legitima” pe Viorica Dăncilă!

  E vorba de participarea lui Rareș Bogdan la ”Școala de vară PSD” din 2016, sub egida Organizației de Femei Social Democrate… condusă atunci de Viorica Dăncilă!

  După cum se vede în poză, Viorica Dăncilă se află în spatele lui Rareș Bogdan, costumat în același stil malagambist.

  ”De sesizat propaganda deșănțată pe care i-o face un anume serviciu secret prin media obedientă de sub controlul lui! “Rareș se revoltă! Rareș va schimba! Rareș nu va permite! Rareș dă afară! Rareș e liderul de care PNL are nevoie!” etc”, comentează Claudiu Iordache, care conchide ”slugărnicia politicianistă și prostul român le înghite pe toate!”.

  Celebrul revoluționar și scriitor Claudiu Iordache reacționează teribil: ”Ce onoare mai are un partid înjosit în halul ăsta? Toată această drojdie morală a României a ajuns la vârful societății și voi o susțineți?”

  ”Ce partid își bate joc de România trimițând un individ cu profilul acesta moral să ne reprezinte la Bruxelles?”, întreabă Claudiu Iordache, o întrebare pe care, din păcate, și-o pun prea puțini liberali, dar și prea puțin cetățeni, în general. România, 2019…

  Tagurile:
  Reacție, Fotografie, Rareș Bogdan


  Știrile Zilei