02:01 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Klaus Iohannis

  Iohannis, prima reacție la vestea că Dăncilă va intra peste el, la dezbatere. Răspuns șoc!

  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  131173

  Iohannis a dat un răspuns clar – ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă va încerca să intre la dezbaterea organizată de el.

  BUCUREȘTI, 18 nov - Sputnik, Evan Răutu. Aflat la Ploiești în campanie electorală, candidatul Klaus Iohannis a fost întrebat de presă cum va reacționa și ce va face dacă Viorica Dăncilă va încerca să participe la dezbaterea de mâine, de la Biblioteca Centrală Universitară.

  ”Nu va fi primită, fiindcă nu e o dezbatere la care am invitat pe cineva, este o discuţie cu jurnalişti, cu formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat, şi vom avea o discuţie aşezată despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie”, a declarat Iohannis.

  Cu alte cuvinte, Iohannis neagă ce a spus anterior, când a anunțat că va fi o dezbatere. Nu, spune acum Iohannis, nu va fi dezbatere, va fi o discuție!

  ”Nu doresc să particip la o dezbatere cu contracandidata mea, doamna Dăncilă”, a continuat Iohannis, reluând placa: ”Doamna Dăncilă din păcate reprezintă acel regim toxic Dragnea-Dăncilă care a guvernat împotriva românilor, care şi acum, în campanie, împroaşcă numai venin, minciuni şi fake-news”.

  Mai mult, Iohannis spune că ”S-a ajuns chiar în zona acuzaţiilor xenofobe, absolut intolerabile”.

  ”Cum nu accept însă această dezbatere cu doamna Dăncilă de la PSD, voi organiza eu împreună cu echipa mea o dezbatere așezată, săptămâna viitoare, marți seara, o dezbatere la care vor fi invitați să dezbată împreună cu mine mandatul pe care l-am încheiat, planul meu pentru mandatul care sper să-l obțin în continuare”, a anunțat Iohannis pe 13 noiembrie, de la sediul central al PNL.

  O declarație pe care a contrazis-o în această seară!

  Tematic

  ”Aseară l-am văzut pe Hitler!” – reacție a unui Ofițer a Armatei după ieșirea lui Iohannis
  Propunere NUCLEARĂ a Vioricăi Dăncilă – l-a făcut praf pe Iohannis!
  Liviu Pleșoianu, dezvăluire care-l desființează pe Iohannis: PACTUL cu… PSD! Document!
  Băsescu, palmă pentru Iohannis, recunoaștere pentru Viorica Dăncilă!
  Codrin Ștefănescu, bășcălie cruntă de Iohannis – preluată de internauți
  Tagurile:
  Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei