01:54 14 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Viorica Dăncilă

  Dezbaterea lui Iohannis - surpriză, Dăncilă și Orban schimbă totul!

  © Photo : Facebook / Lia Olguta Vasilescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  2750121

  ”Îi văd așa de speriați pe oamenii lui Iohannis, încât nu știu ce să zic… Numai pentru faptul că aș putea merge acolo, au venit purtătorii de mesaje ai domnului Iohannis și au jignit”

  BUCUREȘTI, 19 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ideea intrării neinvitate a Vioricăi Dăncilă la dezbaterea organizată de Iohannis este susținută de unii jurnaliști, analiști, dar și de lideri din PSD. Viorica Dăncilă a refuzat inițial ideea, apoi a lăsat loc și altui gen de răspuns.

  De cealaltă parte, inițial a fost un refuz total: ”Nu va fi primită, fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva”, a spus Iohannis.

  Apoi aseară, președintele PNL, Ludovic Orban a surprins, schimbând total formula – ”Dacă vine poate să stea în public, nu știu ce să facă.”.

  Prezentă aseară la TVR, Viorica Dăncilă a fost întrebată pe această temă – și NU a spus NU!  ”Vom analiza, luăm în calcul ambele variante”, a răspuns Dăncilă. ”Eu o să iau în calcul ambele variante, dar nu o să mă vedeţi pe mine îmbrâncindu-mă”, a spus Dăncilă, făcând aluzie la limbajul violent și amenințările venite din tabăra Iohannis – PNL.  

  ”Îi văd așa de speriați (pe oamenii lui Iohannis, n.n.), încât nu știu ce să zic...”, a declarat Dăncilă. ”Am văzut astăzi numai pentru faptul că aș putea merge acolo, au venit purtătorii de mesaje ai domnului Iohannis și au jignit, au venit cu un atac”.

  Viorica Dăncilă a atras atenția că în presă străină ”toți se amuză că președintele României se ascunde de această dezbatere”.

  ”E important că românii să își facă o impresie, spune Dăncilă. ”Dacă liberalii cred că sunt nepregătită atunci această dezbatere ar fi un punct forțe pentru Klaus Iohannis”.
  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)

  Tematic

  Iohannis a explicat de ce REFUZĂ dezbaterea! Motiv uluitor!
  Cele 10 întrebări pe care Dăncilă i le pune lui Iohannis la dezbatere
  Alertă: ”Pentru că l-am chemat pe Iohannis la dezbatere, sunt amenințată cu procurorii!”
  Tagurile:
  Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis, Dezbatere


  Știrile Zilei