12:32 25 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.66
 • USD17.73
 • RUB0.29
 • RON4.11
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  681130

  ”Am ales să am o discuție liberă, deschisă, cu oricine are întrebări despre viziunea candidatului pentru România - voi avea un dialog deschis cu TOȚI jurnaliștii care își doresc să participe”.

  BUCUREȘTI, 19 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Cred cu tărie că această campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerentă a viziunii pentru România și, mai ales, de răspunsuri la întrebările oamenilor”,  a transmis în urmă cu puțin timp Viorica Dăncilă.

  ”Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare și fuga de întrebări, nici cu aroganța pe care o afișează președintele Iohannis și disprețul pentru dreptul românilor la informare”, spune Dăncilă.

  Acest elitism al domnului Iohannis și această selecție pe care a făcut-o pentru evenimentul de astăzi ”trădează de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevăruri incomode”, declară Viorica Dăncilă.

  ”Eu am ales să am o discuție liberă, deschisă, cu oricine are întrebări despre viziunea candidatului pentru România - voi avea un dialog deschis cu TOȚI jurnaliștii care își doresc să participe, astăzi, începând cu ora 18:00, la Palatul Parlamentului, sala Spiru Haret”.

  Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă, subliniază Dăncilă, care precizează că iIntrarea se face pe baza legitimației de presă și a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16:00.

  De la ora 21:00, Viorica Dăncilă va fi prezentă în studioul Sinteza zilei.

  Tematic

  Dezbaterea lui Iohannis - surpriză, Dăncilă și Orban schimbă totul!
  Mircea Badea spune ce ar trebui să facă Dăncilă la dezbatere: metoda ”Megastar cu camion”
  Dan Chitic le pune lui Iohannis și Dăncilă cele mai importante întrebări, evitate de toți!
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei