18:58 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Carmen Avram

  Carmen Avram, reacție surprinzătoare după evoluția Vioricăi Dăncilă

  © Photo : Facebook / Carmen Avram
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  4328202

  Carmen Avram face o comparație lipsită de orice echivoc: ”N-am văzut niciodată un contrast mai puternic, mai devastator, între doi combatanți care luptă pentru acelaşi lucru”

  BUCUREȘTI, 20 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Apreciata realizatoare TV Carmen Avram, acum europarlamentar, a reacționat surprinzător după conferința Vioricăi Dăncilă. Calmă și analitică de obicei, Carmen Avram a fost pur și simplu entuziasmată de evoluția candidatei la prezidențiale.

  ”Am văzut în seara asta o femeie, ca un general neînfricat, care a stat în picioare, drepți, în fața tirului agresiv şi nemilos de întrebări, răspunzând calm, timp de 3 ore şi jumătate (inclusiv ora de la A3)”, a scris Carmen Avram pe Facebook.

  Pe de altă parte, reputata teleastă, deținătoare a unor înalte distincții de presă internaționale, a fost neplăcut impresionată de spectacolul oferit de Iohannis

  ”Am mai văzut un om, care n-a avut curajul să plece la război, doar l-a mimat, aşezat confortabil, în fotoliu, primind cu îngăduință plecăciunile şi peria de scame”, scrie Carmen Avram.

  În consecință, Carmen Avram face o comparație lipsită de orice echivoc: ”N-am văzut niciodată un contrast mai puternic, mai devastator, între doi combatanți care luptă pentru acelaşi lucru”.

  ”Păstrați impresiile din seara asta şi mergeți cu ele duminică, la vot!” – scrie, în concluzie,  europarlamentarul Carmen Avram, pe pagina de Facebook.
  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)

  Tematic

  Viorica Dăncilă face cea mai inteligentă mutare, îi anulează dezbaterea lui Iohannis
  Viorica Dăncilă – nou anunț despre MUTAREA de ultimă oră, precizări importante
  Viorica Dăncilă a impresionat, cifre și reacții de excepție! Succes total, Iohannis… praf!
  Analist: „Aseară, Viorica Dăncilă a demonstrat că TREBUIE să fie președintele României!”
  Tagurile:
  Viorica Dăncilă, Carmen Avram


  Știrile Zilei