08:32 09 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.33
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.73
  Adrian Năstase

  Iohannis se va înfuria! Adrian Năstase l-a făcut praf… exact acolo unde se crede grozav!

  © Photo : Facebook / Adrian Năstase
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  645101

  ”Am urmărit o ședință de cenaclu, nicio temă de interes, chiar și atunci când au fost niște lucruri mai interesante, răspunsurile au fost banale”

  BUCUREȘTI, 20 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”O poveste absolut neinteresantă, dacă mai dura puțin probabil că ar fi trebuit să pun ceasul să sune ca să mă trezească”, așa caracterizează fostul premier Adrian Năstase ”dezbaterea” organizată de Klaus Iohannis.

  ”Am urmărit o ședință de cenaclu, nicio temă de interes”, spune Adrian Năstase care crede că  studentul care a spus ” domnule, poate ar fi trebuit să chemați și niște jurnaliști care să vă pună niște întrebări adevărate”, avea dreptate”.

  În rest, Năstase consideră că au fost ”mingi ridicate la fileu pe teme banale”.

  ”Chiar și atunci când au fost niște lucruri mai interesante, răspunsurile au fost banale”, spune fostul premier.

  Dar, atenție, Adrian Năstase, reformatorul diplomației românești de după 1990 și cel mai important diplomat al istoriei recente, îl face praf pe Iohannis acolo unde acesta se credea mai grozav – pe politica externă, unde, de fapt, are atribuții majore. ”Am condus politica externă rezonabil”, se lăuda Iohannis de curând… dar Năstase îi dă peste nas.

  ”Pe politică externă Iohannis merge în continuare pe pilot automat”, spune Năstase că a reținut din răspunsurile stereotipe ale candidatului liberal. ”Cinci ani de zile ce a făcut la Cotroceni și pentru țară?...”, întreabă Adrian Năstase.

  Pe plan intern, Adrian Năstase îi reproșează lui Iohannis ipocrizia și falsul caracter de ”mediator”.

  ”Era supărat că Dăncilă nu a venit la consultările cu președintele mediator… Președintele lucrase săptămâni întregi ca să dărâme Guvernul PSD - și el era și parte și arbitru în povestea asta - și Dăncilă trebuia să meargă la Cotroceni când Iohannis își punea pălăria de mediator”, constată ironic Adrian Năstase.

  În intervenție de la RTV, Adrian Năstase a avut un singur cuvânt drept concluzie pentru Iohannis și „dezbaterea” sa: ”Jenant!”.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)

  Tematic

  DUELUL Alegerilor: Dezbaterea Dăncilă contra Dezbaterea Iohannis
  Tagurile:
  Dezbatere, Klaus Iohannis, Adrian Năstase


  Știrile Zilei