02:12 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Alegeri prezidențiale în România: Viorica Dăncilă, PSD

  Astăzi, Viorica Dăncilă a pus la cale o nouă lovitură - presa e în așteptare

  © AFP 2019 / BOGDAN DINCA
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1268120

  ”Dacă Iohannis are respect pentru cetățenii români, dacă crede că are această responsabilitate de a veni în fața românilor să spună ce a făcut în cei cinci ani, să spună ce program are pentru următorii 5 ani”

  BUCUREȘTI, 21 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Astăzi, candidatul la prezidențiale din partea PSD, Viorica Dăncilă, va crea un nou eveniment așteptat de presă – prezentarea programului prezidențial.

  Viorica Dăncilă a spus că a așteptat până azi confruntarea cu Iohannis, pentru că dorea să prezinte cu acea ocazie programul prezidențial.

  ”Am așteptat să prezentăm acest program în cadrul confruntării dintre mine și Klaus Iohannis”, a declarat Dăncilă. ”Am tot așteptat un răspuns pozitiv din partea candidatului Iohannis - nu se decide deloc ca să participe la această confruntare, una pe care trebuie să o avem ca o obligație față de cetățenii români”.

  Despre evenimentul de azi, Viorica Dăncilă spune că este gata să înfrunte din nou întrebările presei, urmând ca, în ultima zi a campaniei să tragă o concluzie.

  ”Voi răspunde ca de obicei întrebărilor care vin de la presă”, a spus Dăncilă, ”vineri voi avea un discurs final pentru români, mă voi adresa tuturor cetățenilor români și astfel voi închide campania electorală”.

  Totuși, într-o emisiune televizată de aseară, Viorica Dăncilă a mai făcut o încercare de a-l provoca pe Iohannis la o confruntare directă.

  ”Dacă are respect pentru cetățenii români, dacă crede că are această responsabilitate de a veni în fața românilor și să spună ce a făcut în cei cinci ani, să spună ce program are pentru următorii 5 ani, trebuie să accepte această confruntare”, a spus Dăncilă, care a completat cu o înțepătură la adresa lui Iohannis – ”Este un act de normalitate, pentru că tot vorbește de o România normală”.

  Tematic

  Analist: „Aseară, Viorica Dăncilă a demonstrat că TREBUIE să fie președintele României!”
  Viorica Dăncilă a impresionat, cifre și reacții de excepție! Succes total, Iohannis… praf!
  Viorica Dăncilă anunță mutarea care aruncă în aer Guvernul – poate termina PNL!
  Tagurile:
  lovitură, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei