02:33 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Viorica Vasilica Dăncilă

  Viorica Dăncilă, momentul zilei! Prezintă ceea ce aștepta presa și opinia publică

  © Facebook / Viorica Vasilica Dăncilă/Facebook
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  795151

  Viorica Dăncilă a invitat presa pentru a-și prezenta programul prezidențial și pentru a răspunde liber și direct întrebărilor ziariștilor, sosiți în număr mare.

  BUCUREȘTI, 21 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Așa cum a promis, Viorica Dăncilă a venit în fața presei, al Palatul Paralamentului, pentru a prezenta programul prezidențial.

  Evenimentul a început la ora 18.00 și intrarea presei a fost liberă.

  ”Voi renunța imediat la imunitatea președintelui – un președinte cinstit NU are nevoie de imunitate”, a spus chiar de la început Dăncilă.

  țÎn programul Vioricăi Dăncilă se pune accentul pe transparența deciziilor și a activității președintelui, inclusiv a cheltuielilor, dar și pe susținerea producției și investiției românești.

  Viorica Dăncilă a anunțat că va introduce sesiuni de audiențe publice – ”Prședintele trebuie să asculte cetățenii, să se întâlnească direct cu ei”.

  În prezentarea proiectului, Viorica Dăncilă a prezentat cele 5 cinci principii ”de la care nu mă dezic și nu mă abat, orice s-ar întâmpla”. Acestea sunt: ”medierea, implicarea, consensul, interesul public și reforma”.

  Dar, esența discursului este patriotismul și apărarea românilor: ”!Țin cu românii și țin cu România”.

  ”Nu am vorbit niciodată țara de rău în afara țării și sunt mândră că sunt român, în pieptul meu bate o inimă românească”, spune Viorica Dăncilă – ”Eu nu merg în afară să dau socoteală, eu mă bat pentru români”.

  Sunt un om cu credință și cu frică de Dumnezeu, declară Dăncilă, ”Nu vreau să dezamăgesc niciodată arunc când reprezint țara - NU am luat nicio decizie împotriva românilor și pot sta cu fruntea sus”.

  Tematic

  Ultima oră – Viorica Dăncilă confirmă, se ține de promisiune!
  Carmen Avram, reacție surprinzătoare după evoluția Vioricăi Dăncilă
  Viorica Dăncilă audiată mâine - DNA dezminte, dar nu CLARIFICĂ situația!


  Știrile Zilei