12:14 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Eugen Orlando Teodorovici

  Conflict: Teodorovici îl calcă în picioare pe Cîțu! ”JALNIC, domnule pseudo-ministru!”

  © Photo : Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (86)
  26430

  ”Eu nu mi-am permis să-i implic pe oamenii din administrație în niciuna din cele 5 moțiuni simple îndreptate împotriva mea”

  BUCUREȘTI, 22 nov - Sputnik, Evan Răutu. ”Pseudo - ministrul Vasile Cîțu chiar nu înțelege că funcționarii publici nu trebuie implicați în răfuielile sale politice”, îi transmite Eugen Teodorovici lui Florin Cîţu.

  Fostul ministru al Finanțelor taxează astfel atitudinea lui Florin Cîțu care, în loc să explice publica alegațiile privind ”bugetul paralel” sau să accepte provocarea unei dezbateri, pregătește o conferință de presă la Parlament unde vrea să îi pună pe directorii din minister să prezinte situația.

  ”I-am cerut pseudo-ministrului Vasile Cîțu să prezinte public dovezi și probe pentru afirmațiile halucinante legate de existența unor bugete paralele, unor "găuri" bugetare și a unor grupuri infracționale în Finanțe”, a scris, azi noapte, într-o postare, Eugen Teodorovici.

  În replică, Cîțu s-a grăbit ieri să afirme că ”va aduce directorii din Ministerul Finanțelor Publice și din ANAF să prezinte ei într-o conferință de presă și în Parlamentul României, cu ocazia moțiunii simple, toate informațiile și documentele oficiale legate de bugetul țării”, arată Teodorovici.

  ”Pseudo - ministrul Vasile Cîțu chiar nu înțelege că funcționarii publici nu trebuie implicați în răfuielile sale politice pentru că ei nu sunt nici pesediști, nici peneliști! Ei sunt profesioniști!”, scrie Eugen Teodorovici.

  Faptul în sine pare foarte grav – și contravine total principiului ”depolitizării ministerelor” proclamat de vice-premierul Turcan și de alți miniștri. Dacă nu cumva respectivul ”principiu” a fost doar o ipocrizie…

  ”JALNIC, domnule pseudo-ministru.... JALNIC!”, conchide Eugen Teodorovici. ”Eu nu mi-am permis să-i implic pe oamenii din administrație în niciuna din cele 5 moțiuni simple îndreptate împotriva mea”.

  Iar mesajul către Florin Cîțu suna ca o provocare: ”La moțiune sigur vei veni singur! Fără abuzuri la adresa oamenilor din Finanțe!”, scrie Teodorovici, încheind cu un ”haștag”: ”#spui pnl spui FAKE”.

  Тема:
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (86)
  Tagurile:
  Ministru, Florin Cîţu, Eugen Teodorovici


  Știrile Zilei