19:22 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Theodor Paleologu

  Partidul și-a impus voința: Paleologu anunță cum va vota în turul II la prezidențiale

  © Photo : Facebook / Theodor Paleologu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  274 0 0

  După un balet al declarațiilor în care se arăta nemulțumit de ambii candidați ajunși în turul doi, Theodor Paleologu s-a supus voinței partidului și, în acord cu poziția PMP, a anunțat că votează împotriva lui Dăncilă

  BUCUREȘTI, 22 nov - Sputnik, Marius Holdean. ”Duminică îmi voi exercita dreptul de vot. Nu voi vota pentru. Voi vota împotrivă: împotriva doamnei Dăncilă. Repet ce am spus mereu: în primul tur alegi, în al doilea elimini. N-am nici un dubiu că majoritatea covîrşitoare a celor care m-au votat au luat deja aceeaşi decizie pe cont propriu. Mă aştept la un scor zdrobitor”, a scris Paleologu pe Facebook.

  Interesant e faptul că Paleologu nici nu-l pomenește pe Iohannis, nedorind să se asocieze cu actualul președinte, după ce, imediat după primul tur de scrutin, Paleologu a solicitat o dezbatere între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă pentru a decide de partea cui va vota.

  Partidul i-a luat-o însă înainte, anunțând prin vocea lui Eugen Tomac că îl va susține pe Iohannis în turul doi al prezidențialelor. De unde și presupunerea că, pentru a nu supăra partidul, Paleologu a trebuit să anunțe că votează... împotriva lui Dăncilă, adică pentru Iohannis.

  Theodor Paleologu a candidat la Preşedinţie ca independent, din partea PMP, el clasându-se al şaselea, cu  5,72% din voturi, ceea ce înseamnă că 527.098 de alegători i-au acordat votul în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  Tagurile:
  Turul doi, Alegeri prezidenţiale, Theodor Paleologu


  Știrile Zilei