04:10 11 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (129)
  21236

  Premierul Ludovic Orban a avut astăzi dimineaţă o întrevedere cu Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, şi cu Abigail Rupp, adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA la București.

  BUCUREȘTI, 22 nov - Sputnik, Marius Holdean. Premierul Ludovic Orban a declarat astăzi că a discutat cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, despre "toate proiectele de interes comun din domeniile energetic, militar şi de securitate":

  "Ştiţi foarte bine că între Statele Unite ale Americii şi România există un parteneriat strategic, care funcţionează foarte bine, relaţia este una dintre cele mai bune care au existat în ultimii 30 de ani şi, evident, am discutat de toate proiectele de interes comun din domeniul energetic, din domeniul militar, din domeniul securităţii, inclusiv al securităţii cibernetice, toate temele care sunt de interes comun şi care vizează proiecte comune", a declarat Orban.

  Ludovic Orban s-a mai întâlnit cu Hans Klemm și pe 8 noiembrie, discuțiile vizând tot aprofundarea ”parteneriatului strategic”, în ceea ce pare a fi o modalitate curentă a Guvernului PNL de a lua lumină de la americani cât mai des cu putință.

  Тема:
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (129)
  Tagurile:
  Ludovic Orban


  Știrile Zilei