01:48 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

  Ultima oră: Dăncilă&Iohannis - „Dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00”

  © AP Photo / Vadim Ghirda
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  1700170

  Viorica Dăncilă a propus din nou o dezbatere cu Iohannis pentru vineri seara, la ora 20.00, printr-o scrisoare deschisă publicată pe pagina sa de Facebook.

  BUCUREȘTI, 22 nov - Sputnik, Marius Holdean. „Indiferent de opțiunea dumneavoastră duminică, cred că sunteți de acord cu toții că felul în care domnul Iohannis a ales să se comporte în toată această perioadă este DE NEACCEPTAT. Nimeni, dar absolut nimeni, nu și-ar fi permis să refuze, fără niciun argument credibil, o dezbatere electorală”,  își începe Dăncilă scrisoarea deschisă de pe facebook.

  Ea arată că nimeni nu a înțeles până la acest moment de ce întrebare fuge atât de tare domnul Iohannis.

  ”Ce poate să justifice o asemenea atitudine de dispreț și lipsă de reacție la apelul românilor? Ce ne ascunde domnul Iohannis? Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită!”, mai scrie Dăncilă, lansând un apel public pentru o dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului!

  Ea precizează că echipa de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire.

  Ca ultimă remarcă, Dăncilă observă că și în ultima zi de campanie, ”domnul Iohannis le spune românilor, la fel de obsesiv și stupid, că au de ales între dumnealui și PSD. Nu, domnule președinte! Românii au de ales între un om care fuge de întrebări și unul care, în ultimele zile, a răspuns câtorva sute de întrebări venite de la toți jurnaliștii, fără menajamente, fără repetiții, fără regie!”, și-a încheiat Dăncilă mesajul de pe Facebook.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  Tagurile:
  Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis, Dezbatere, Alegeri prezidențiale


  Știrile Zilei