16:46 05 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Viorica Vasilica Dăncilă

  Surpriză de ultimă oră a Vioricăi Dăncilă, intervenție decisivă a soțului său

  © Facebook / Viorica Vasilica Dăncilă/Facebook
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1517224

  Cristinel Dăncilă: ”Viorica este în primul rând un bun român, care iubeşte enorm de mult românii şi ţara românească”.

  BUCUREȘTI, 22 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp a fost difuzat unul dintre cel mai bune interviuri acordate de Viorica Dăncilă, oferit vedetei Antena 3, Florentina Fântânaru.

  Marea surpriză a fost apariția soțului, Cristinel Dăncilă. Aflat pentru prima dată într-o emisiune de televiziune, Cristinel Dăncilă a impresionat prin seriozitate, credibilitate și onestitatea evidentă a sentimentelor.  Deci, o intervenție decisivă, convingătoare, care a conturat mai bine profilul uman și caracterologic al Vioricăi Dăncilă.

  De peste 20 de ani director la cea mai importantă companie din domeniul petrolului (actualmente, multinațională), Cristinel Dăncilă a prezentat ceea ce nimeni altcineva nu ar fi putut să o facă – cum este Viorica Dăncilă ca soție și mamă. În plus, cu acea sinceritate sensibilă a omului căruia nu-i pasă de reclamă, funcții sau alte avantaje, a vorbit de soția sa – care este la un pas de a deveni președinte al României.  

  Un exemplu – când s-au cunoscut și mergeau în satul unde locuia familia lui. ”Ea era fata de la oraș, dar la noi în sat toate femeile de pe uliță o iubeau, că le aduna și stătea de vorbă cu ele, le făcea dulciuri, îi plăcea mult să stea între oameni”, a povestit Cristinel Dăncilă.

  Alt exemplu – prezentarea studentei Viorica Dăncilă: ”Încă din facultate a fost un model de corectitudine şi de inteligenţă pentru ceilalţi colegi”, a spus Cristinel Dăncilă.

  De asemenea, aceeași seriozitate a demonstrat-o Viorica și în profesie, spune Cristinel Dăncilă:  ”Tot timpul am admirat comportamentul ei, sosea mereu la muncă înaintea directorului… nu am premiat-o niciodată pentru că era soţia directorului”.

  ”Când am început serviciul, niciodată ea nu mi-a cerut un favor - când eu eram directorul ei şi puteam să fac anumite lucruri”, a declarat Cristinel Dăncilă. ”Din contră, spunea colegilor că am plecat în schelă, şi să mai facă şi altceva”.

  Viorica Dăncilă a mărturisit că marea ei durere este că nu a putut petrece mai mult timp cu familia. Din păcate, spune Viorica Dăncilă, în țara noastră e greu să trăiești o viață normală, de familie, la ora actuală.

  ”Vedem că societatea s-a radicalizat foarte mult”, spune Dăncilă. ”Am văzut şi în alte ţări, chiar dacă eşti premier, preşedinte, chiar dacă ocupi o funcţie importantă, îţi poţi permite să mergi cu copiii în parc, cu soţul - la noi acest lucru a devenit imposibil, pentru că s-a inoculat atâta ură în societatea românească încât este mereu cineva care ţipă, jigneşte…”.

  Am încercat să evităm aceste lucruri, spune  Viorica Dăncilă.

  Tot Cristinel Dăncilă a dat un răspuns sincer la o întrebare - mai dificilă decât pare! - a Florentinei Fântânaru: care este principala calitate a Vioricăi Dăncilă care ar recomanda-o pentru postul de preşedinte al României.

  ”Este un bun român, care iubeşte enorm de mult românii şi ţara românească”, a răspuns simplu și firesc Cristinel Dăncilă, cu detașarea celui care, indiferent ce va fi, știe că el, soția și fiul lor vor trece peste orice situație, ca o familie unită, așa cum au demonstrat și în interviul de față.   

  Tematic

  Tăriceanu, mesaj de ultimă oră despre Dăncilă și Iohannis – se confirmă gafa președintelui
  Ultima oră: Dăncilă&Iohannis - „Dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00”
  Viorica Dăncilă i-a făcut praf pe ziariști… la o întrebare din MATEMATICĂ!
  Viorica Dăncilă anunță mutarea care aruncă în aer Guvernul – poate termina PNL!
  Dăncilă confirmă – a avut loc MUTAREA MURDARĂ la DNA împotriva ei!
  Tagurile:
  surpriză, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei