03:26 11 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  37760

  ”Cred în 3 lucruri: cred în familia, cred în Dumnezeu, nu-mi este frică decât de Dumnezeu și de faptul că-i voi dezamăgi pe români și cred în poporul român și în țara noastră, îmi iubesc țara și îmi iubesc poporul”.

  BUCUREȘTI, 22 nov, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Viorica Dăncilă încheie un veritabil tur de forță electoral, în care a fost poate cel mai activ participant la cursa prezidențialelor – a umblat prin zeci de județe, a dat zeci de interviuri la în presa locală și alte zeci în presa centrală și a organizat conferințe de presă maraton, unde a stabilit adevărate recorduri de confruntare cu presa. Un adevărat record istoric pentru o campanie prezidențială.

  Un singur obiectiv nu a reușit Viorica Dăncilă, în ciuda eforturilor extraodinare – să-l convingă pe Iohannis să accepte o confruntare directă cu ea.

  În această seară candidatul PSD a lansat un ultim mesaj de campanie, adresându-se mai multor categorii de români.

  Viorica Dăncilă a definit paradigma acestui demers prin credința sa ”în Dumnezeu, în familie și în poporul român”.

  ”Eu cred în 3 lucruri: cred în familia, cred în Dumnezeu, nu-mi este frică decât de Dumnezeu și de faptul că-i voi dezamăgi pe români și cred în poporul român și în țara noastră, îmi iubesc țara și îmi iubesc poporul”.

  Mai întâi Dăncilă s-a adresat ”celor nehotărâți”, despre care a spus că știe că sunt foarte mulți:

  ”Dragi români, vă cer încrederea pentru un mandat de muncă. Zi de zi, oră de oră am arătat că nu fug de responsabilități. Este pentru tinerii pe care îi rog să îmi dea o șansă să construim România împreună”.

  Apoi, pentru medici și profesori, cei cărora le-a mărit salariile, le-a promis că ”împreună vom aduce cele două domenii la nivelul pe care și-l doresc”.

  ”Pentru pensionari, care știu cât respect le port, că sunt un om care le respectă drepturile, știu că îi voi respecta și ajuta mereu”.

  Pentru femei și pentru mame, ”alături de care am fost întotdeauna și le voi sprijini necondiționat”.

  Pentru antreprenori: ”îi voi sprijini să își ducă proiectele la capăt și să intre pe piețele internaționale”.

  Viorica Dăncilă nu i-a uitat pe românii din diaspora și a trimis un mesaj și familiile lor de acasă: ”Nu este suficient să le spunem să vină acasă, ci trebuie să generăm condițiile necesare pentru a reveni”.

  ”Dragi români, alegeți să-i judecați pe cei care vă cer votul în funcție de ceea ce au făcut pentru dumneavoastră în acești ani”, a declarat Dăncilă, completând ”Nu am aroganța să vă promit că voi fi președintele ideal, dar vă promit că voi munci mai mult”.

  Viorica Dăncilă a mulțumit ”zecilor de mii de români care mi-au trimis mesaje de susținere, miilor de români cu care m-am întâlnit și membrilor PSD”.

  ”Duminica aceasta, puterea este în mâinile voastre - mergeți și votați cu inima, sunt alături de fiecare român”, a încheiat Viorica Dăncilă.

  Tematic

  Ultima oră: Dăncilă&Iohannis - „Dezbatere în această seară, începând cu ora 20:00”
  Dăncilă confirmă – a avut loc MUTAREA MURDARĂ la DNA împotriva ei!
  Sondaj bombă anunțat de Cristoiu – victorie mare pentru Viorica Dăncilă
  Tagurile:
  concluzie, Mesaj, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei