05:11 11 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  484100

  Viorica Dăncilă a venit cu o surpriză – formată din ”trei daruri”: ”Dacă ar fi fost aici, i-aş fi făcut domnului Iohannis trei daruri”.

  BUCUREȘTI, 22 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Aceasta ar fi trebuit să fie confruntarea dintre cei 2 candidați, observăm că domnul Iohannis este absent aşa cum a fost absent în cei cinci ani de mandat la Cotroceni - atitudinea contracandidatului este dezamăgitoare”, a declarat Viorica Dăncilă în ultima sa conferință de presă – deschisă tuturor jurnaliștilor.

  Viorica Dăncilă a venit cu o surpriză – formată din ”trei daruri”: ”Dacă ar fi fost aici, i-aş fi făcut domnului Iohannis trei daruri”:

  ”Primul, tricolorul României, pentru că un preşedinte trebuie să aibă tricolorul în suflet ca să fie un bun român şi ca să îşi apere ţara”, a spus Dăncilă.

  Al doilea dar a fost chit Constituţia României – ”este legea fundamentală pe care trebuie să o respectăm toţi şi pe care Klaus Iohannis a călcat-o în picioare”.

  ”Al treilea dar este Biblia pentru că un om care crede în Dumnezeu este un om bun, este un om care nu învrăjbeşte, un om care nu aude ură şi dezbinare, un om cu credinţă în Dumnezeu este cel care adună oamenii, care îi uneşte, care aduce în spaţiul public echilibrul şi consens”.

  Dar, a conchis Viorica Dăncilă, ”cum domnul Iohannis nu este aici, am să îi pun pe pupitru cele 3 daruri și sper să ajungă la el”.

  Deci, trei daruri simbolice, la care nu doar Iohannis ar trebui să se gândească – ci și cei care îi analizează activitatea. De remarcat că și acum Viorica Dăncilă s-a abținut să arunce pe masă adevăruri dure – mai ales în privința cadoului „Tricolorul”.

  De câte ori a vorbit Iohannis România de bine în străinătate? Dar de câte ori a atacat România, denigrând Guvernul sau majoritatea parlamentară de atunci sau… pregătirea pentru preluarea celui mai important mandat european, acela de președinte al Consiliului UE? Sau, atacând aceleași instituții, de câte ori au atacat oamenii săi România în structurile europene - – și chiar au votat?! Întrebări la care nu se poate răspunde decât prin votul de duminică.

  Tematic

  Surpriză de ultimă oră a Vioricăi Dăncilă, intervenție decisivă a soțului său
  Dăncilă confirmă – a avut loc MUTAREA MURDARĂ la DNA împotriva ei!
  Sondaj bombă anunțat de Cristoiu – victorie mare pentru Viorica Dăncilă
  Tagurile:
  daruri, Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis


  Știrile Zilei