15:16 09 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.33
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.73
  Theodor Paleologu

  Alegeri prezidențiale turul doi: Paleologu deplânge ”campania aproape inexistentă”

  © Photo : Facebook / Theodor Paleologu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  121 0 0

  Deși a anunțat că votează împotriva lui Dăncilă, Paleologu și-a îndreptat criticile împotriva lui Iohannis, el observând că azi e ”o zi tristă care încheie o campanie aproape inexistentă”

  BUCUREȘTI, 24 nov - Sputnik, Marius Holdean. Fostul candidat al PMP la alegerile prezidenţiale Theodor Paleologu a declarat că în al doilea tur a votat "împotrivă", spre deosebire de primul tur, când a votat "pentru schimbare":

  "Ziua votului este o zi de sărbătoare pentru democraţie. Nu e deloc cazul astăzi, este o zi tristă, este o zi ruşinoasă pentru România, în care, de fapt, nu există nicio speranţă de schimbare. Românii votează între două catastrofe, între două forme ale continuităţii faţă de ultimii ani şi îmi vine un minte un vers din 'Infernul' lui Dante - 'Lăsaţi orice speranţă'. De fapt, am votat împotrivă, spre deosebire de primul tur când am votat pentru, am votat pentru nişte valori, am votat pentru viitor, am votat pentru schimbare. Acum, a doua oară, am votat împotrivă, împotriva unui rău mai mare", a afirmat astăzi Paleologu la secția de votare de la Liceul "Spiru Haret" din Sectorul 2 al Capitalei.

  Paleologu spune că aceste alegeri au fost o lecţie dureroasă pentru democraţia românească și că trăiește ”o zi tristă care încheie o campanie aproape inexistentă, fără dezbateri, în care democraţia a fost batjocorită de principalii candidaţi şi în care cele două mari partide şi-au arătat incapacitatea de a selecta candidaţi pe măsura funcţiei prezidenţiale”, a mai spus Theodor Paleologu.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  Tagurile:
  Theodor Paleologu, Alegeri prezidenţiale


  Știrile Zilei