01:42 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Rareș Bogdan

  Ultima oră: Rareș Bogdan e îngrijorat! Face campanie chiar în ziua alegerilor!

  © Photo : Facebook / Rareș Bogdan
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  67213

  ”E foarte important și scorul. Cu cât scorul e mai mare pentru candidatul dreptei, cu atât sunt mai mici șansele ca PSD să revină, este extrem, extrem de important!”.

  BUCUREȘTI, 24 nov, Sputnik, Evan Răutu. Extrem de activ, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan încearcă din răsputeri să dinamizeze alegătorii. Acum puțin timp, el și-a manifestat îngrijorarea prezență slabă la vot a comunității maghiare din zona Transilvaniei.

  ” Îi rog pe frații maghiari să se prezinte la vot”, a transmis Rareș Bogdan, ”în rândul comunităților maghiare prezența este foarte mică”.

  Pe de altă parte, Rareș Bogdan continua aceeași campanie anti-PSD – ”PSD să nu își revină”, acesta fiind motivul de vot.

  ”Baronii PSD sunt  disperați”, arată Rareș Bogdan într-o postare video de pe Facebook, ”Au intrat în vrie. Forțează să scoată oamenii la vot. E foarte important și scorul. Cu cât scorul e mai mare pentru candidatul dreptei, cu atât sunt mai mici șansele ca PSD să revină, este extrem, extrem de important!”.

  Instalat comod într-o mașină luxoasă, costumat ca de obicei opulent, Rareș Bogdan comite un abuz sau chiar o încălcare a legii, lansând îndemnuri în favoarea lui Iohannis – și atacuri la PSD!

  ”N-au fost 20 de ani cum a zis Brucan, ci 30 de ani. Nu votați doar ca președintele Klaus Iohannis să-și continue mandatul”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook, completând ”Nu vorbim de cine câștigă alegerile. Ci de unde plasăm PSD-ul”.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)

  Tematic

  Alegeri prezidențiale 2019: mesajul cheie lansat de Viorica Dăncilă
  Alegeri prezidențiale turul doi: prezența în diaspora mai mare decât în primul tur
  Cum vom trece frontiera moldo-română de sărbători: Decizia autorităților
  Tagurile:
  Campanie electorală, Rareș Bogdan


  Știrile Zilei