04:44 11 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.46
 • USD17.19
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
  148250

  ”Poate că am început foarte târziu campania – dar PSD a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, dacă ne gândim la condamnarea președintelui Liviu Dragnea”.

  BUCUREȘTI, 24 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Viorica Dăncilă a acordat jurnalistei Sabina Iosub primul interviu după anunțarea rezultatelor.

  ”Rezultatul final nu mai poate fi schimbat, dar PSD a mai crescut”, a dezvăluit Dăncilă primele date în urma numărătorii paralele făcută de PSD.

  Care este opinia în PSD? ”Votul românilor a ales – nu putem fi nemulțumiți de ceea ce au votat românii”, spune Dăncilă, precizând că ”ne vom concentra pe alegerile locale, având în vedere că s-a obținut același număr de voturi ca în 2016”.

  Întrebată de ”obiceiul” PSD de a-și înlocui liderul după o înfrângere, Viorica Dăncilă a răspuns simplu: ”Nu am luat în calcul acest lucru, intrăm în sărbători, apoi în campanie”.  

  Ce vă reproșați? – a întrebat jurnalista Sabina Iosub. ”Poate că am început foarte târziu campania”, a spus Dăncilă, motivând că ”PSD a trecut printr-o perioadă foarte dificilă”, referindu-se la condamnarea lui Liviu Dragnea.

  Desigur, întrebarea cheie a fost ”Demisionați?”. ”Sunt o persoană puternică, nu am lăsat partidul la greu”, a spus Dăncilă. ”Atunci când partidul are nevoie de tine, nu faci un pas în spate”.

  ”Cu certitudine nu îmi dau demisia”, a declarat ferm Viorica Dăncilă, completând – ”dacă însă colegii consideră, atunci trebuie să facem un congres”.

  Ce este de reproșat…  am deschiderea de a asculta pe fiecare, a promis în finalul interviului președintele PSD.

  Тема:
  Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)

  Tematic

  Republica Moldova: Câți moldoveni cu pașaport românesc au votat la prezidențiale
  Ora 20.00: Date OFICIALE ale alegerilor prezidențiale
  Putin l-a felicitat de Kusturica cu cei 65 de ani împliniți
  Tagurile:
  Demisie, PSD, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei