16:04 06 August 2020
În direct
 • EUR19.69
 • USD16.64
 • RUB0.23
 • RON4.07
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1427100

  ”Exact lipsa asta de caracter, exact bătaia asta de joc la adresa alegătorilor și a celor care chiar am luptat pentru adevăr și dreptate i-au mai dat lui Werner un mandat!”

  BUCUREȘTI, 25 Nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Știrea că Gabriel Oprea nu doar că a fost reprimit în PSD, dar a și devenit vicepreședinte a uimit presa, dar și personalități din PSD.

  Unul dintre cei care au reacționat vehement a fost Liviu Pleșoianu, cel care a fost sufletul Comisiei ”Sufrageria lui Oprea”, în care au fost anchetat și dezvăluite aspecte grave de abuz sau chiar încălcare a normelor statului de drept.

  Iată revolta lui Pleșoianu, pe care a publicat-o azi noapte, pe pagina de Facebook, o revoltă pe care o și justifică prin demersurile sale și ale colegilor din Comisie:

  ”Cuuuuum? Dăncilă, îți bați joc de noi??? Gabriel Oprea a fost făcut VICEPREȘEDINTE PSD!?? Adică eu, după ce am luptat pentru adevăr în comisia "Sufrageria lui Oprea", sunt într-un partid în care OPREA e vicepreședinte și votează în CEx!?? Sunteți zdraveni la cap?!?”

  Deputatul PSD lasă totul la o parte și o atacă pe Viorica Dăncilă: ”Dăncilă, du-te!”

  ”Ia-l pe Oprea și duceți-vă-n ce #SUFRAGERIE vreți! ...Cu toți cei din PSD care au știut și au fost de acord cu așa ceva!”, scrie Pleșoianu.

  Iar deputatul nu se oprește aici, ci acuză direct: ”Exact lipsa asta de caracter, exact bătaia asta de joc la adresa alegătorilor și a celor care chiar am luptat pentru adevăr și dreptate i-au mai dat lui Werner un mandat!”.

  Tematic

  Victor Ciutacu, reacția serii după vot:”Hai siktir cu propaganda, o blasfemie nerușinată”
  EXIT POLL IRES la alegerile prezidenţiale 2019: s-a decis câștigătorul!
  Știrea anului - iată datele Exit Poll OFICIAL! E Președinte!
  EXIT POLL Sociopol la alegerile prezidenţiale 2019: diferență uriașă între candidați!
  Viorica Dăncilă, concluzie surprinzătoare după Rezultat – dar logică
  Rezultate OFICIALE – numărătoare de la Autoritatea Electorală Permanentă
  Tagurile:
  Rezultate alegeri, alegeri, Liviu Pleșoianu


  Știrile Zilei