19:10 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Întrevedere cu Președintele Republicii Moldova, domnul Igor Dodon

  Igor Dodon i-a expediat un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis

  © Photo : Președintele României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  23411

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a expediat un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, care duminică a câștigat cel de-al doilea mandat în funcția de președinte al României.

  CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. Președintele Igor Dodon a publicat pe pagina sa de Facebook mesajul de felicitare adresat lui Klaus Iohannis.

  "Vă adresez felicitări cu ocazia realegerii în funcția de președinte al României și vă doresc mult succes în îndeplinirea importantelor responsabilități care vă revin. Românii au făcut o alegere importantă și pentru Republica Moldova, prin mandatul pe care vi l-au încredințat, și am toată încrederea că veți continua să contribuiți activ la buna conlucrare dintre țările noastre", a afirmat Igor Dodon.

  "Republica Moldova apreciază contribuția Dumneavoastră și a românilor la evoluția sa europeană, dar și sprijinul constant acordat prin mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea țării noastre. Îmi doresc ca în acest nou mandat al Dumneavoastră să reușim împreună să ținem România și Republica Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice, dar în același timp, să reușim să apropiem cât mai mult cetățenii noștri și să lucrăm pentru bunăstarea lor", i-a mai scris Igor Dodon lui Klaus Iohannis.

  "Republica Moldova rămâne o țară angajată pe calea reformelor, o țară care în același timp își dorește să contribuie la întărirea securității în regiune, împreună cu România și Ucraina", a conchis Igor Dodon.

  Duminică a avut loc turul doi al alegerilor prezidențiale din România, în care președintele în exercițiu la României, Klaus Iohannis, a câștigat detașat în fața contracandidatului său, Viorica Dăncilă.

  Tematic

  Pleșoianu, reacție teribilă după alegeri! ”Lipsa asta de caracter și bătaia asta de joc”
  Putin se va întâlni cu marele business rusesc până la finele anului
  Rareș Bogdan aruncă nucleara: Iohannis și PNL pregătesc alegeri anticipate!
  Rezultate finale alegeri prezidențiale turul doi: prezența la vot în diaspora și în țară
  Rezultatele finale la alegerile prezidențiale din țară
  Tagurile:
  Mesaj, Klaus Iohannis, Igor Dodon


  Știrile Zilei