17:30 05 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Marcel Ciolacu

  Marcel Ciolacu confirmă discuția cu Viorica Dăncilă – ce au vorbit în privat

  © Photo : Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  54340

  Se confirmă discuția privată între Marcel Ciolacu și Viorica Dăncilă –” Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin”

  BUCUREȘTI, 25 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Am vorbit în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatului obținut la aceste alegeri”.

  Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin, spune Ciolacu într-o postare publicată acum cîteva minute. ”Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuție a fost una calmă, așezată și productivă”.

  ”A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulțumim tuturor celor care s-au implicat și mulțumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat și Vioricăi Dăncilă”, scrie Ciolacu.

  Pe de altă parte, Marcel Ciolacu recunoaște că ”a fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluții”.

  ”Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor”, scrie Ciolacu, ”Rămânem o echipă, rămânem împreună, așa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic!”.

  Dacă reflectăm la afirmația lui Marcel Ciolacu – ”asta nu înseamnă ca nu există soluții” – și privim fotografia postării… putem înțelege mai multe.

   

  Tematic

  Băsescu arată CUM s-ar putea salva PSD la Moțiune! Rolul lui Marcel Ciolacu
  Viorica Dăncilă, concluzie surprinzătoare după Rezultat – dar logică
  Viorica Dăncilă, primul interviu după alegeri – ANUNȚ despre DEMISIE
  Măsuri drastice pentru apărarea pădurarilor: vor purta arme. Declarațiile lui Ciolacu
  Bomba zilei – ”PUCI în PSD”, întâlnire în această seară, DEMISIA Vioricăi Dăncilă
  Viorica Dăncilă ar fi acceptat să demisioneze
  Tagurile:
  Marcel Ciolacu, PSD, Viorica Dăncilă


  Știrile Zilei