17:15 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Carmen Dan

  Gest oribil contra lui Carmen Dan și a PSD

  © Photo : Guvernul României
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4458717

  Totodată, Carmen Dan este unul dintre cei mai decenți oameni politici, manifestându-se cu respect și demnitate în fiecare ocazie

  BUCUREȘTI, 25 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. În această dimineață, în fața biroului senatorial al fostului ministru de Interne Carmen Dan s-a amenajat un decor macabru, transmite România TV

  Este vorba de biroul senatorial din Roșiorii de Vede, din județul Teleorman.

  Persoane deocamdată necunoscute au pus un coșciug, o cruce și lumânări la intrarea în biroul senatorial. Pe coșciug au plasat mesaje: ”Fără regrete, lumânări, colivă...PSD dead forever!” și alte mesaje de acest gen.

  Scena macabră din fața biroului senatorrial Carmen Dan
  © Photo : Captura ecran: RTV
  Scena macabră din fața biroului senatorrial Carmen Dan

  Gestul este cu atât mai oribil cu cât Carmen Dan a trecut anul trecut printr-un tragic moment, decesul soțului, eveniment care a marcat-o vizibil. Totodată, Carmen Dan este unul dintre cei mai decenți oameni politici, manifestându-se cu respect și demnitate în fiece ocazie.

  De ademenea, gestul demonstrează o cădere a civilizației politice din România, pentru că el trebuie pus în legătură directă cu evenimentul electoral de ieri, ca o reacție rapidă a celor care au câștigat, liberalii.

  ”România educată” are o semnificație aparte pentru unii...

  Tagurile:
  PSD, Viorica Dăncilă, Carmen Dan


  Știrile Zilei