02:31 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Mugur Ciuvică

  Ciuvică face praf varianta Ciolacu – care l-ar ajuta pe Iohannis și PNL

  © Photo : Captură Youtube
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  357380

  Mugur Ciuvică susține că PNL vor câștiga detașat alegerile următoare în condițiile preluării PSD de Marcel Ciolacu, pentru că PSD nu va face Opoziție cu el în frunte.

  BUCUREȘTI, 26 nov - Sputnik, Evan Răutu. Cu stilul său original,  sarcastic, Mugur Ciuvică a avut un comentariu tranșant despre Marcel Ciolacu și varianta ca acesta să conducă PSD.

  ”Ce opoziție să facă PSD cu Ciolacu?!”, a izbucnit președintele Grupului de Investigații Politice. ”Ce nevoie mai are Iohannis de anticipate cu Ciolacu președinte al PSD?!”.

  Ciuvică a subliniat legătura lui Marcel Ciolacu cu SRI, prin faptul că are un doctorat obținut la Academia Națională de Informații Mihai Viteazu, aparținând SRI.

  Mai mult, Ciuvică susține că PNL vor câștiga detașat alegerile următoare în condițiile preluării PSD de Ciolacu, mai ales că noii guvernanți nu vor face nici tăierile de care se vorbește, nici disponibilizări până la alegeri. 

  ”Nu o să facă tăieri anul acesta, nu o să facă disponibilizări anul acesta, o să-l imite pe Băsescu care nici el nu a făcut nici el în 2009, ci ulterior”, a spus Ciuvică, la ”Sinteza zilei”.

  Nici în privința modificării legii alegerilor locale, în două tururi la primari, nu se vor face modificări, consideră Ciuvică. ”Nu mai vrea nimeni în PNL două tururi – cine mai vrea… PNL cu cu 66 %? Ce nevoie are, cu câți primari au și cu scorul acesta de acum, nici o nevoie!”.

  Tematic

  Mugur Ciuvică atacă o personalitate politică! Dezvăluirea poate provoca un mare scandal!
  Mugur Ciuvică dezvăluie Planul ”Să rupă Coaliția” și ”șansele unei Negocieri”
  Ciuvică ia apărarea lui Pleșoianu în fața Vioricăi Dăncilă, o contrazice! Echipă cu Codrin
  Mugur Ciuvică a făcut praf USR! E fără drept la replică!
  Mugur Ciuvică, lovitură devastatoare pentru USR - și VESTEA ANULUI pentru Gabi Firea!
  Tagurile:
  PNL, Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu, Mugur Ciuvică


  Știrile Zilei