16:20 05 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.38
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Viorica Vasilica Dăncilă

  Acum: Primii care au vorbit de demisii, la CExN PSD

  © Photo : Facebook / Viorica Vasilica Dăncilă
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  32631

  La ora actuală, la ședința CExN, care a început aproape de ora 19.00, trei vicepreședinți au anunțat că sunt gata să demisioneze dacă li se va cere.

  BUCUREȘTI, 26 nov - Sputnik, Evan Răutu. La această oră are loc ședința CExN al PSD, eveniment precedat de întâlniri mai mult sau mai puțin secrete, dar și de declarații care bat în toate direcțiile și sensurile.

  Așa cum s-a anunțat, o gruparea vrea să ceară demisia Vioricăi Dăncilă – liderul acestei mișcări fiind Marcel Ciolacu. De partea cealaltă, steagul a fost ridicat de Eugen Teodorovici, care i-a pus la punct pe cei care au dorit mișcări rapide și radicale.

  Lui Teodorovici – s-a raliat Codrin Ștefănescu, care a declarat ferm că Viorica Dăncilă s-a comportat curajos și demn, că a făcut toate eforturile posibile – și că rezultatul nu e chiar dezastruos.

  Dar, la ora actuală, la ședința CExN, care a început aproape de ora 19.00, trei vicepreședinți au anunțat că sunt gata să demisioneze dacă li se va cere.

  Aceștia sunt Carmen Dan, fost ministru de Interne și persoană apropiată de Liviu Dragnea, Daniel Tudorache, primar al Sectorului 1 și șeful organizației PSD Sector 1, și Roxana Mânzatu, fost ministru al Fondurilor Europene.

  La ora aceasta ședința CExN este în desfășurare, vom reveni cu amănunte.

  Tematic

  Propunere șoc a lui Adrian Năstase pentru PSD: să negocieze cu Pro România!
  Eugen Teodorovici, atitudine de excepție, lecție de onoare pentru PSD
  Gest oribil contra lui Carmen Dan și a PSD
  Năstase arată ”cea mai mare greșeală a PSD, acum”. Nu pare a fi ascultat, ci dimpotrivă
  Azi, zi de foc la PSD – controverse, Ciolacu atacat, Viorica Dăncilă – răzgândire!
  Tagurile:
  CExN, PSD


  Știrile Zilei