02:18 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Codrin Ștefănescu și Viorica Dăncilă

  Război total în PSD – demisii la vârf! Viorica Dăncilă, atacată de cine nu se aștepta

  © Photo : Facebook / Codrin Stefanescu
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  102840

  Demisii extrem de importante - unele pentru a o forţa pe Viorica Dăncilă să recurgă la acest gest, alți lideri nu au mai dorit să ocupe vreo funcție.

  BUCUREȘTI, 26 nov - Sputnik, Evan Răutu. Mai multe surse din PSD transmit vești îngrijorătoare despre demisii în lanț din conducerea PSD. Repetam, deocamdată sunt știri ”pe surse”, dar sunt date de mai multe mass media.

  Cea mai importantă demisie este a lui Mihai Fifor, secretarul general al PSD, cel care a deținut mai multe portofolii guvernamentale.

  A doua ca importanță este a Liei Oguța Vasilescu, șefa campaniei prezidențiale, care a anunțat că demisionează din funcția de vicepreședinte al PSD.

  Dar, susțin sursele - Olguța Vasilescu i-a cerut și Vioricăi Dăncilă să-și dea demisia de la șefia formațiunii! Deci, o cerere din partea cui se aștepta mai puțin! Deși, cei care o cunosc pe Lia Olguța Vasilescu știu că nu face gesturi din ură sau pentru a lovi pe la spate – ci dintr-un calcul politic clar, pentru partid, chiar dacă asta înseamnă sacrificarea unor apropiați.

  Alți oameni vicepreşedinţi au anunţat că demisionează, unii pentru a o forţa pe Viorica Dăncilă să recurgă la acest gest, alții că nu mai doresc să fie în respectiva funcție. Presa îi nominalizează pe Marian Oprișan, Gabriel Zetea, Dragoş Benea, Dan Nica și Carmen Dan.

  Vom reveni cu detalii, pentru că ședința pare a se prelungi încă mult timp.

  Update
  Mihai Fifor s-a răzgândit, nu mai demisionează – în condițiile în care președintele, Viorica Dăncilă, și președintele executiv, Eugen Teodorovici, au refuzat și ei să renunțe la funcții.

  Tematic

  Eugen Teodorovici, atitudine de excepție, lecție de onoare pentru PSD
  Năstase arată ”cea mai mare greșeală a PSD, acum”. Nu pare a fi ascultat, ci dimpotrivă
  Azi, zi de foc la PSD – controverse, Ciolacu atacat, Viorica Dăncilă – răzgândire!
  Tagurile:
  demisii, Viorica Dăncilă, PSD


  Știrile Zilei