13:11 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Victor Ponta

  Pericol maxim pentru Ponta: Ciolacu îi vrea înapoi pe cei plecați la Pro România

  © Photo : Facebook / Victor Ponta
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  98002

  Președintele interimar PSD Marcel Ciolacu a dat un semnal important către cei plecați din PSD către partidul lui Victor Ponta, și anume că vor fi reprimiți în partid, Mihai Tudose fiind oricum pe picior de plecare din Pro România

  BUCUREȘTI, 26 nov - Sputnik, Marius Holdean. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astăzi că vor fi reveniri în PSD și că se va discuta în acest sens și cu cei care au fost excluși din partid, dar și cu cei au plecat de bună voie la Pro România.

  ”N-am vorbit în mod deosebit de oameni, am vorbit despre procedura prin care au fost excluși. Am stabilit că acest atribut de primire a oamenilor care au fost excluși să aparțină comitetului, în discuție cu șefii de organizații... Vor trebui făcute discuții și cu parlamentarii care au plecat de bună voie. Trebuie să vorbim cu fiecare organizație din care aceștia au plecat”, a spus Marcel Ciolacu.

  Semnalul este cel al refacerii PSD și al zestrei de parlamentari, dar această invitație reprezintă un pericol major pentru Victor Ponta care se poate trezi cu partidul diminuat drasti, după ce Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu sunt deja pe picior de plecare la PNL.

  O mențiune aparte a făcut Marcel Ciolacu cu privire la Mihai Tudose, aflat într-o dispută dură cu Victor Ponta în aceste zile.

  „Nu am avut această discuție, în acest moment. Nu m-a sunat să-mi spună că vrea să vină în PSD. Oricum, trebuie să și vrea. Dacă va exista această intenție, o să discutăm și cu liderul organizației de la Brăila”, a spus Ciolacu, referindu-se la revenirea lui Tudose în PSD. Cel mai probabil, Tudose, ale cărui relații personale cu Ciolacu sunt cunoscute, va avea undă verde să revină în PSD, împăcarea cu Victor Ponta fiind imposibilă.

  Intenția lui Ponta de a mai negocia ceva cu PSD în viitor se va izbi de faptul că parlamentarii Pro România vor fi tentați să își rezolve problemele și locurile eligibile pentru alegerile din 2020 direct cu PSD, lăsând Pro România fără zestre.

  Tematic

  Ponta a dat o lecție de politică PNL, Orban recunoaște că e în mare dificultate!
  Condiţia lui Victor Ponta pentru PNL ca să asigure cvorumul la votul pentru Guvernul Orban
  Unii din Pro România votează Guvernul Orban: declarațiile lui Tudose - reacția lui Ponta
  Victor Ponta îndeamnă la vot ”chiar dacă nu suntem mulţumiţi de niciunul dintre candidaţi”
  Război total în Pro România: Tudose îi cere demisa lui Ponta
  Ponta l-a respins iar pe Orban: ”Uite că NU votam!”. Primele REPRESALII contra unui coleg!
  Tagurile:
  Marcel Ciolacu, Victor Ponta


  Știrile Zilei