14:17 09 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.33
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.73
  Mircea Badea

  Mircea Badea l-a făcut praf pe Iohannis – ”Iată de va spune președintele familiei Luizei”

  © Photo : Facebook / Mircea Badea
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3907301

  Mircea Badea a dat o replică totală demersurilor președintelui Iohannis – atacul la PSD și întâlnirea cu familia Melencu.

  BUCUREȘTI, 28 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Astăzi, la scurta conferință de presă de după ședința CSAT, președintele Iohannis a continuat atacurile la PSD, încălcând din nou grav prevederile constituționale, care îi cer să fie apolitic și mai ales să exercite un rol de mediator în societate.

  Ori, Iohannis a comis un nou atac radical la adresa PSD, comentând ședința (internă!) a social democraților.

  ”PSD nu s-a schimbat aseară!”, a spus Iohannis. ”PSD este condus de baroni - unii au luat locul altora, PSD încă nu a înțeles nimic din aceste înfrângeri electorale și felul cum s-a prezentat aseară - îmi arată acest fapt că acolo este o harababură totală”.

  Iar concluzia lui Iohannis este că ”PSD rămâne un partid nedemocratic, nereformat, care nu se implică pentru români, ci pentru baronii locali - PSD schimbă fețele, dar nu și năravul!”.

  Pe parcursul conferinței, președintele a mai vorbit de ”proasta guvernare a PSD-ului” și de „guvernarea eșuată” a PSD.

  Tot în conferință, Iohannis a spus că îi va primi pe cei din greu încercata familie a Luizei Melencu – de fapt, un ”coleg consilier” se va întâlni cu ei.

  În emisiunea sa, Mircea Badea a dat o replică totală acestor două ciudate demersuri ale lui Iohannis – atacul la PSD și întâlnirea cu familia Melencu.

  ”Am auzit că-i cheamă pe cei din familia Luizei – bine, nu se va întâlni chiar el cu ei, ci un consilier”, a spus Mircea Badea. ”Întrebarea e ce va spune Iohannis familiei Luizei?”

  Și acum urmează sinteza demersurilor politice și publice, în general, ale lui Iohannis - totul într-o singură propoziție: 

  ”Eu cred că le va spune că Dincă e pesedist”, a spus Mircea Badea. Atât – și, așa cum spuneam, definitoriu pentru declarațiile și atitudinea lui Iohannis. 

  Tematic

  Mircea Badea spune ce ar trebui să facă Dăncilă la dezbatere: metoda ”Megastar cu camion”
  Mircea Badea a șocat – cum s-a dus la vot și pentru ce a votat!
  Victor Ciutacu și Mircea Badea, reacții explozive la adresa lui Iohannis și Dăncilă
  Revoltă contra votului din Diaspora, după o postare a lui Mircea Badea
  Mircea Badea, decizie finală: ”Emisiunea nu mai există începând de azi, motive multiple”
  Tagurile:
  Luiza Melencu, Klaus Iohannis, Mircea Badea


  Știrile Zilei