09:27 31 Martie 2020
În direct
 • EUR20.12
 • USD18.17
 • RUB0.23
 • RON4.17
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  153 0 0

  Prim-ministrul Ion Chicu i-a transmis un mesaj de felicitare omologului său de la București, Ludovic Orban, cu prilejul Zilei Naționale a României.

  CHIȘINĂU, 29 nov - Sputnik. În ajunul Zilei Naționale a României, premierul Ion Chicu l-a felicitat pe șeful Executivului de la București, Ludovic Orban. 

  ”Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez cele mai cordiale felicitări şi urări de sănătate, pace şi prosperitate. Exprim pe această cale înalta apreciere pentru dinamica dialogului politic bilateral şi evoluţiile importante înregistrate pe dimensiunea economică şi socială a cooperării noastre”, se menționează mesajul pe care Ion Chicu i l-a transmis premierului român.

  Șeful Executivului de la Chișinău a apreciat suportul financiar oferit de Guvernul de la București în cadrul mai multor proiecte strategice implementate în Republica Moldova.

  Ion Chicu a salutat înființarea Departamentului pentru relația cu Republica Moldova în cadrul Secretariatului General al Guvernului de la București. În context, premierul l-a invitat pe omologul său român să efectueze o vizită la Chișinău, lăsând la discreția lui Ludovic Orban stabilirea datei pentru această deplasare. 

  Tematic

  Zile libere: cine stă acasă pe 30 noiembrie și 1 decembrie 2019
  Prognoza meteo: Ce ne rezervă vremea în minivacanţa de Sf. Andrei şi 1 Decembrie
  Zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, lucrătoare pentru acești români


  Știrile Zilei