22:12 20 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.03
 • USD17.34
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  34170

  O reacție emblematică pentru cei care au crezut mulți ani în patriotism, libertate și adevăr, nu într-o formă de dominație și manipulare

  BUCUREȘTI, 2 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Unul dintre cei mai buni jurnaliști de investigații, Mirel Curea, are o reacție emblematică pentru cei care au crezut mulți ani în patriotism, libertate și adevăr, nu într-o formă de dominație și manipulare la nivelul statului, cu implicarea serviciilor și a unor factori externi.

  Iată textul lui Mirel Curea, scurt dar cuprinzător dar, așa cum precizam – emblematic pentru revolta pe care o simțim mulți.

  ”În condițiile în care a-ți iubi și respecta țara, a-ți aprecia istoria și națiunea, a-ți dori ca țara să fie condusă doar în interesul ei și al poporului, a-ți dori ca instituțiile statului, cu tot cu serviciile de informații, să lucreze doar în slujba cetățeanului și a țării, a milita pentru ca prerogativele de suveranitate să rămână în mâinile reprezentanților aleși de electorat, în condițiile în care toate astea la un loc, sau fiecare în parte, însemna a fi omul rușilor, plătit de Putin, pe bune, dacă înțeleg ce vrem cu spusul de „La mulți ani!” de 1 Decembrie”.

  Iar concluzia – sau sfatul pentru a face suportabilă situația – este: ”Să ne rezumăm doar la fasole, ar fi o chestie mult mai sinceră!”.

  Tagurile:
  Mirel Curea, Lecţie, 1 decembrie

  Știrile Zilei