10:48 23 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.66
 • RUB0.28
 • RON4.10
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4981193

  ”Țineți minte ce va spun – dar mai ales le transmit celor ce se știu vinovați: „Gardian TV” va fi un coșmar pentru mulți! ÎNCĂ mai am "libertatea" de a riposta”.

  BUCUREȘTI, 5 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscut pentru colaborarea sa cu Liviu Dragnea, al cărui om de încredere a fost în războiul din mediul online, George Harabagiu revine pe piața media.

  Din surse directe al aflat că Harabagiu, fost director general al controversatei ”GIGA Tv”, revine cu un nou proiect TV de anvergură națională, al cărui nume spune totul: ”Gardian TV”. O televiziune generalistă, dar cu un puternic segment de anchete.

  Conform datelor noastre, ”Omul din umbră” va fi managerul de proiect – și, atenție, nu e vorba de bani ”politici”, ci se bazează pe două grupuri de investiții, din Israel și Austria. Din informațiile noastre, investiția inițială trece de 3 milioane de euro.

  Sursele noastre ne-au confirmat că au fost contactate deja câteva personalități din presă, care au acceptat să facă pasul către noua televiziune.

  Iar cea mai tare veste e că nu vorbim de un proiect îndepărtat; pe 16 ianuarie se va depune cererea de licență la CNA!

  L-am contactat pe George Harabagiu pentru a confirma informațiile noastre, dar nu a vrut să dea multe detalii.

  Echipa? ”Pot să vă spun doar atât – cocorii, când pleacă, zboară în grup – când se întorc, revin tot în grup”.

  Va relua George Harabagiu emisiunea sa de investigații? ”Voi avea o emisiune zilnică, de la ora 21.00 – de va numi… ”În ciuda presei””. Dar în ciuda politicienilor? ”Sunt destui care ne-au vrut răul – pe unii i-am iertat, pe alții…”.

  ”Țineți minte ce va spun – dar mai ales le transmit celor ce se știu vinovați: „Gardian TV” va fi un coșmar pentru mulți!”, ne-a declarat ”Omul din umbră”.

  În privința vedetelor? ”Veți avea surprize mari – și va fi o șansă pentru ”unii” care sunt opriți în ultimul timp să spună ceea ce știu”, spune Harabagiu.

  ”ÎNCĂ mai am "libertatea" de a riposta în fata intenției UNORA de a mă pune să comentez un film (prost ) în care "jucăm"”, ne-a declarat, în exclusivitate, George Harabagiu, cel cunoscut ca ”Omul din umbră”.

  Tematic

  ”Omul din umbră” revine: Mesaj de la Monaco despre Dragnea, PSD, ”ticăloși și trădători”!
  Nucleara pentru “10 august” – ”Omul din umbră” a avut dreptate: ancheta ”Lovitura de stat”
  ”Omul din umbră” declanșează scandalul electoral: atacă OFICIAL votul din Diaspora!
  ”Omul din umbră” iese DISTRUGĂTOR după decizia SUA anti-Dragnea! Curaj absolut!
  “Omul din umbră” dă din casă: Dragnea, Ponta, Maior, Rovana – ”Ticăloșie” și date ascunse
  Tagurile:
  coșmar, Televiziune, George Harabagiu


  Știrile Zilei