10:23 23 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.57
 • USD17.66
 • RUB0.28
 • RON4.10
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  8959190

  Lia Olguța Vasilescu transmite un mesaj care va rămâne definitoriu pentru Rareș Bogdan, dovedind că nu degeaba a fost preferata lui Corneliu Vadim Tudor.

  BUCUREȘTI, 12 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Multe reacții de revoltă după ce ieri, controversatul ”protestatar” l-a agresat verbal și l-a provocat pe doctorul Raed Arafat. Printre cei care au reacționat a fost Lia Olguța Vasilescu.

  ”Când PNL trimite retarzii să îi rezolve treaba murdară...”, a comentat Olguța Vasilescu ideea că PNL a pus la cale o operațiune pentru a-l îndepărta pe doctorul Arafat din fruntea SMURD.

  Imediat, în replică a venit o postare a lui Rareș Bogdan, cu atacuri la persoana Oanei Vasilescu. ”Cât venin poate încăpea într-o persoană!! Până când va rămâne ticăloșia nesancționată??”.

  ”Atâta vreme cât o duduie ignorantă, o persoană care face din xenofobie un titlu de glorie, atâta timp cât o domnita cu un trecut politic sulfuros îndrăznește să jignească un luptător pentru dreptate, pentru adevăr, și este susținută politic, cu PSD nu mai este nimic de făcut”, scrie Rareș Bogdan.

  Apoi, Rareș Bogdan scrie o poveste a ”revoluționarului” Marian Țivilic zis ”Ceaușescu”, în care încurcă evenimente, dovedind că ”legendarea” e dubioasă, și încheie cu un mesaj a la Cuza Vodă și Moș Ion Roată: ”Marian, acolo unde te scuipă duduia asta te mângâie toți cei care cred în dreptate și în democrație reală în această țară!”.

  Replica Olguței a venit imediat – și se poate rezuma într-o propoziție: l-a făcut praf!

  ”Mvaaaai! L-am supărat pe domnu' Rareș, mitocanul suprem al politicii romanești, care nu poate emite o frază fără să fie o jignire la adresa PSD sau a altcuiva...”, scrie Oana Vasilescu. ”Pe tine cine te sancționează pentru mizeriile pe care le arunci de atâta timp în spațiul public?”.

  Apoi, Olguța Vasilescu pune punctul pe ”i”: agresiunea împotriva doctorului Arafat face parte din operațiunea de îndepărtarea din fruntea ISU.

  ”Măcar confirmi faptul ca voi, PNL, l-ați trimis pe acel individ să-l hărțuiască pe Raed Arafat, prin aeroport!”, scrie Olguța.

  Iar Olguța Vasilescu încheie mesajul cu o frază care va rămâne definitorie pentru rareș Bogdan, dovedind că nu degeaba a fost preferata lui Corneliu Vadim Tudor:

  ”Vezi ca ți s-a șters rujul și s-ar putea ca unii chiar să te ia drept mascul...”, scrie Oana Vasilescu. (În privința ”rujului”, să amintim că apreciata jurnalistă de investigații Sorina Matei a descoperit acest obicei al politicianului pe care l-a poreclit ”Rareș Ruj Roz”). 

  Tematic

  Olguța Vasilescu face praf USR: ”Minciună, frustrare și discriminare”
  Olguța Vasilescu - reacție puternică, sună deșteptarea în PSD! ”Mă mândresc cu asta!”
  Știrea nopții: ”Raed Arafat va fi executat”, ”Iohannis vrea să îl dea afară din Guvern!”
  Bătălia săptămânii: DEMITEREA lui Arafat. Ponta confirmă: ”6 MILIARDE de euro în joc!”
  Olguța Vasilescu, alarmată: ”Am citit programul de guvernare al PNL - vine PRĂPĂDUL!”
  O sută de mii de profesori, dați afară? Olguța Vasilescu:”Vin vremuri grele peste România”
  Filmarea ascunsă de la Colectiv se lasă cu o plângere penală împotriva lui Arafat
  Scandalul Arafat, provocare: ”Românii care îl contestați, ce ați făcut pentru România?”
  Olguța Vasilescu, implicată într-un anunț bombă! ”CANDIDEAZĂ!” Reacție dură a oltencei!
  Tagurile:
  Rareș Bogdan, Raed Arafat, Olguta Vasilescu


  Știrile Zilei