14:51 01 Aprilie 2020
În direct
 • EUR19.96
 • USD18.23
 • RUB0.23
 • RON4.14
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  11520

  ”Demonstrează încă o dată amatorismul și nepriceperea acestor oameni, dar și că pentru liberali, copiii României sunt importanți doar când sunt folosiți în jocurile lor politice”.

  BUCUREȘTI, 18 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat una dintre cele mai grave acuzații la adresa PNL: ”Pentru liberali, copiii României sunt importanți doar când sunt folosiți în jocurile lor politice”.

  Ludovic Orban
  © AFP 2019 / DANIEL MIHAILESCU

  Și nu, nu e vorba de pozele făcute de Iohannis în precampania electorală cu copii, sau de clipurile dubioase ale Alinei Gorghiu din campanii anterioare – ci de votarea în Parlament a dublării alocațiilor copiilor.

  ”PSD a dublat azi alocațiile copiilor - este un gest de normalitate, prin care arătăm că ne interesează viitorul României”, declară Marcel Ciolacu, care punctează:  ”Rușine celor de la PNL care și-au scos cartelele pentru a nu vota acest proiect dând din nou dovadă că fug de răspundere!”

  Președintele Camerei Deputaților condamnă și ”încercările PNL de a lansa în spațiul public tot felul de scenarii alarmiste” cu privire la această creștere a alocațiilor.

  ”Asta demonstrează încă o dată amatorismul și nepriceperea acestor oameni”, dar și că pentru liberali, copiii României sunt importanți doar când sunt folosiți în jocurile lor politice”.

  Gravă acuzație! În plus, Ciolacu subliniază un aspect pe care liberalii se fac că nu îl cunosc: guvernarea presupune soluții și fapte constructive, nu doar critici, acuzații și alarme panicarde!

  ”Guvernarea presupune găsirea soluțiilor pentru oameni, nu un concurs despre cine țipă mai tare”, atrage atenția Ciolacu, iar ”campionii țipetelor ar trebui să înțeleagă asta și să își asume guvernarea și prin fapte”.

  Soluții sunt, subliniază Marcel Ciolacu, ”așa cum PSD a demonstrat anul trecut când a pus în aplicare creșterea alocațiilor”.

  ”Însă, pentru găsirea soluțiilor și aplicarea lor îți trebuie și pricepere, ceea ce PNL demonstrează în fiecare zi că nu are”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

  Tematic

  Liviu Pleșoianu, atac fulminant la PNL: ”Partidul care a ruinat democrația românească”
  Știrea serii: Renumit economist dă în vileag planul PNL de a da PE NIMIC restul economiei
  Marcel Ciolacu dă peste cap planul lui Orban – cum își înșală șeful PNL partenerii
  Dispută pe buget: USR, ALDE și UDMR se ridică împotriva PNL
  ”Reforma” PNL: Guvernul scoate bani de la populație, dar cheltuie pe armament străin
  PSD depune la CCR sesizarea împotriva Guvernului PNL
  Tagurile:
  România, PNL, Marcel Ciolacu


  Știrile Zilei