16:14 09 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.13
 • USD18.52
 • RUB0.24
 • RON4.16
 • UAH0.68
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  230221

  Victor Ponta are o reacție neașteptată și neobișnuită în politica românească actuală - o lecție dată foștilor colegi

  BUCUREȘTI, 20 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Așa cum s-a anunțat, un grup de personalități și oameni importanți din Pro România și-au dat demisia, dându-i lui Victor Ponta o lovitură cumplită. Cu toate acestea, Victor Ponta are o reacție neașteptată – și neobișnuită în politica românească actuală.

  Fostul premier răspund elegant – mai mult, chiar le mulțumește celor pe care alții i-ar fi acuzat de trădare!

  ”Le mulțumesc foștilor noștri colegi pentru tot ce am realizat împreună în ultimii ani în politică - le respectăm decizia de a se alătura PNL și sperăm să influențeze în bine actul de Guvernare - dar majoritatea covârșitoare a membrilor Echipei ProRomânia dorim să rămânem pe propriul nostru drum”, scrie Ponta.

  Deci, o lecție dată cu eleganță atât foștilor colegi cât și lumii politice, în general. În același timp, Ponta dă de înțeles că poate trece peste această ”demisie colectivă” și să-și urmeze calea.

  ”ProRomania merge mai departe ca un proiect alternativ de modernizare a politicii de Centru Stânga , pro european și pro dezvoltare, în egală măsură critic la adresa PNL și PSD!”, scrie Victor Ponta, încheind cu sloganul ”Suntem ProRomania și ținem doar cu România!”.
  Tagurile:
  Plecare din partid, demisii, Pro România, Victor Ponta


  Știrile Zilei