21:17 23 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  9615176

  ”Guvernatorul urii și a sistemelor de forță și represive îndrăznește sa vorbească despre România și despre Normalitate...”

  BUCUREȘTI, 22 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Depunerea jurământului în Parlament de către Iohannis, cu ocazia începerii oficiale a celui de-al doilea mandat l-a făcut pe avocatul Dan Chitic să constate sec: ”Colonia România are un nou GuWernerator”.

  Dar, cel mai cunoscut susținător al suveranismului tradiționalist se revoltă din cauza ipocriziei președintelui: ”E același Klaus Werner Iohannis care a jurat cu mâna pe Constituția pe care a violat-o în fel și chip în nenumărate rânduri”.

  ”Guvernatorul urii și a sistemelor de forță și represive îndrăznește sa vorbească despre România și despre Normalitate...”, scrie revoltat Chitic – atrăgând însă atenția că Iohannis ”îndrăznește pentru ca i-am permis”.

  Dar de ce i-am permis? ”Pentru că ne e rușine de noi și pentru ca vrem sa fim orice altceva decât romani”, răspunde avocatul.

  ”Nu există rugăciune care sa ne salveze de noi înșine și de destinul pe care singuri ni-l hărăzim...”, scrie Dan Chitic, adăugând disperat de realitatea zilelor noastre: ”Să ne ierte Dumnezeu pentru ce am făcut cu țara asta!”.

  Iar dat fiind că ne găsim la celebrarea Revoluției și comemorarea unor eroi… și a unor idealuri, din păcate, Dan Chitic cere ”să ne ierte și cei care s-au sacrificat acum 30 de ani pentru o Românie liberă, suverană și independentă!”.

  Tematic

  Dan Chitic: ”Destrămarea României e în desfășurare, actorii sunt unele elite intelectuale”
  Dan Chitic, lecție în direct pentru liberali – exemplu practic pentru Florin Cîțu
  Dan Chitic le pune lui Iohannis și Dăncilă cele mai importante întrebări, evitate de toți!
  Tagurile:
  Dan Chitic


  Știrile Zilei