10:56 17 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.17
 • USD17.68
 • RUB0.28
 • RON4.02
 • UAH0.72
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  252280

  Zamfir arată cum unul dintre obiectivele pentru care alianța PSD – ALDE a fost mereu acuzată este acum lăsat de izbeliște de guvernul Orban, susținut de cele două grupă.

  BUCUREȘTI, 23 dec - Sputnik, Evan Răutu. Senatorul Daniel Zamfir a publicat acum puțin timp un puncte de vederea argumentat, prin care demonstrează ipocrizia celor din PNL și USR.

  În concisul său text intitulat ”BUGETUL MARII IPOCRIZII NAȚIONALE”, senatorul arată cum unul dintre obiectivele pentru care alianța PSD – ALDE a fost mereu acuzată este acum lăsat de izbeliște de guvernul Orban, susținut de cele două grupări.

  ”Așadar, în noul buget nu mai avem finanțată, de exemplu, autostrada Comarnic-Brașov, ci doar 5 km ocolitoarea Bușteniului, iar la Sănătate, nu numai că nu mai vorbim de finanțarea construcției de spitale noi, chiar au diminuat bugetul cu 23%”, scrie Daniel Zamfir.

  Cu alte cuvinte, ”nimic din ce au reproșat cei de PNL și USR guvernării PSD-ALDE în materie de dezvoltare a infrastructurii, nu fac ei acum când au frâiele puterii”, acuză Daniel Zamfir.

  De precizat că omul cheie al Văii Prahovei, fostul primar de Bușteni și actual senator Emanoil Savin, a plecat recent de la PSD și a susținut guvernul Orban – și va intra probabil în PNL.

  Savin a câștigat primăria Bușteniului din partea Conservatorilor lui Dan Voiculescu, a trecut la Democrații lui Boc-Băsescu, apoi la PSD. A a avut realizări excepționale ca primar, dar a devenit țintă pentru ”justiția” regimului Băsescu-Iohannis.

  Tematic

  Daniel Zamfir pune lațul de gâtul lui Florin Cîțu - anunță o mutare radicală!
  Daniel Zamfir îl face praf pe Tăriceanu – mesaj direct, personal!
  Daniel Zamfir și Gheorghe Piperea, semnale grave de alarmă: vizează CREDITELE românilor!
  Daniel Zamfir, palmă și duș rece pentru Diaspora! ”Ne-ați pricopsit și cu Băsescu!”
  Veste bună de la senatorul Daniel Zamfir pentru sute de mii de datornici
  Codrin și Daniel Zamfir, cea mai gravă acuzație la adresa Guvernului: ”Asasin economic”
  Tagurile:
  Buget, PNL, Daniel Zamfir


  Știrile Zilei